Translate

Monday, December 3, 2012

Ακύρωσαν συναυλίες οι Muse


Σε ακύρωση τριών συναυλιών της τρέχουσας περιοδείας τους προχώρησαν οι Muse, έπειτα από τον τραυματισμό του Matt Bellamy.

O frontman της μπάντας έσπασε το πόδι του και μάλιστα ανέβασε την ακτινογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. O τραυματισμός αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι συναυλίες της μπάντας σε Στοκχόλμη, Μάλμο και Όσλο, με τη μπάντα να επιστρέφει στην ενεργό δράση στις 10 Δεκεμβρίου στο Ελσίνκι.

«Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να ανακοινώσουμε πως οι επερχόμενες συναυλίες των Muse σε Όσλο, Στοκχόλμη και Μάλμο ακυρώνονται αφού ο Matt Bellamy έσπασε δύο κόκαλα στο πόδι του. Έτσι η μπάντα πήρε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσει αυτές τις συναυλίες καθώς νιώθουν πως η μπάντα δε θα είναι ικανοποιητική στο σόου της αλλά και στους φαν που πήραν εισιτήρια, με τον Matt να ερμηνεύει με πατερίτσες. Οι Muse θέλουν να απολογηθούν προς όλους αυτούς που αγόρασαν εισιτήρια. Τα εισιτήρια θα εξαργυρωθούν από το σημείο που αγοράστηκαν.» ήταν η επίσημη δήλωση της μπάντας σχετικά με τον τραυματισμό του Bellamy και την ακύρωση των συναυλιών.

from:www.poprocknews.gr