Translate

Friday, December 14, 2012

Ανακαλύψτε τη Melanie Morena


melaniemorena
Της αρέσει πολύ η μουσική, να κάνει mixes και ανεβάζει το κοινό στα dancefloors. Τα DJ sets της είναι γεμάτα ενέργεια, με soulful φωνητικές μελωδίες, groovy beats με progressive και ηλεκτρονικούς ήχους.

Η Melanie Morena γεννήθηκε στην Γερμανία αλλά έχει καταγωγή και από την Sri Lanka.

Επηρεασμένη από την indie/Wave Music σκηνή στα νιάτα της, αγάπησε την house music το 2001. Εμπνεύστηκε από τον Eddie Thoneick ο οποίος ήταν και το κίνητρό της για να ξεκινήσει το djing. Σύντομα προμηθεύτηκε τον δικό της εξοπλισμό – πικαπ, mixer και βινύλια και ξεκίνησε να εξασκείτε τον ελεύθερο χρόνο της. Καθαρός εθισμός...



Το 2004 κέρδισε στο διαγωνισμό Club World DJ ο οποίος πραγματοποιήθηκε από το Warsteinger και έκανε το ντεμπούτο της ως DJ στο gig του SMAG Clublife Magazine-Ibiza Night στο ZuHouse Club στο Dortmund της Γερμανίας. Ήταν η ‘είσοδο’ της στην club σκηνή και από τότε ξεκίνησε να παίζει σε τοπικά gigs.

Αμέσως μετά άρχισε να παίζει σε clubs, γνώρισε την Nadia Lengert (από τους Djane)σε ένα gig όπου έπαιξαν μαζί για πρώτη φορά. Και τα δύο κορίτσια έγινα φίλες και ξεκίνησαν το project “Female Deejays”. Από το 2005 έως το 2009 περιόδευσαν στην Γερμανία και έκανα πολλά gigs παγκοσμίως, μεταξύ άλλων σε Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία, Κροατία, Πολωνία, Αίγυπτος, Ελβετία κα.

Κυκλοφορίες των Female Deejays:
2007 - Eddie Thoneick pres. Female Deejays feat. Chelonis R. Jones - If only (Opaque Music/Ger)
2008 - Female Deejays feat. Azin - Memories (Tonik Rec.)

Συλλογή:
2006 - Nightwax Compilation (Vol. 4)

Το 2009 η Melanie πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με το δικό της στυλ και ξεκίνησε το project: MELANIE MORENA.

Η Melanie Morena έχει παίξει μουσική σε όλη την Γερμανία και επίσης έχει πραγματοποιήσει sets σε Ρωσία, Ρουμανία, Τουρκία και Πολωνία. Η Melanie Morena έχει μεγάλη υποστήριξη από το Planet Radio στην Φρανκφούρτη όπου εκεί έχει το δικό της show “Nighwax Radioshow” μια φορά το μήνα.

Το ενδιαφέρον της Melanie και η φιλοδοξία της είναι να δημιουργεί μουσική μόνη της από τα decks στο μικρό studio της όπου κάνει και την παραγωγή. Δουλεύει με το sequencer Cubase, φτιάχνει και κάνει edit μόνη της.

Στη χώρα μας γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το εξαιρετικό house track “How We Gonna Live” το οποίο βρίσκεται στο Top10 του Official Airplay Chart καθώς και στις υψηλότερες θέσεις στο iTunes.

Κυκλοφορίες της Melanie Morena:
2010 - Eddie Thoneick - Love under pressure- (Melanie Morena Sunstroke Mix)
2011 - Melanie Morena feat. Andy P. - How we gonna live (We Play)

from:www.avopolis.gr