Translate

Wednesday, December 12, 2012

Οι Depeche Mode μιλάνε για το νέο τους άλμπουμ: «Η μουσική έχει παρόμοιο vibe με τα Violator και Songs of Faith and Devotion»!


depechemode2012_1
Το Μάρτιο του 2013 θα κυκλοφορήσουν οι Depeche Mode το 13ο studio album τους από την Columbia Records. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το τελικό αποτέλεσμα του album», σχολίασε ο Martin Gore. «Η μουσική έχει παρόμοιο vibe με τα Violator και Songs of Faith and Devotion και νομίζω ότι τα τραγούδια στο album από τα καλύτερα που έχουμε κάνει».
Το νέο album θα περιλαμβάνει νέα tracks γραμμένα από τους Gore και Dave Gahan. Ο τελευταίος αποκαλύπτει «Το album έχει μια ιδιαίτερη αίσθηση. Δεν είναι ένας blues δίσκος αλλά έχει σίγουρα αισθαντικό vibe. Κατά την διάρκεια της ηχογράφησης πραγματικά προσπαθήσαμε να βάλουμε όλα τα στοιχεία που χρησιμοποιούμε στα live όσο καλύτερα μπορούμε». Η μπάντα έδωσε στους fans μια γεύση από την δημιουργία του νέου album τον Οκτώβριο όταν κυκλοφόρησαν το παρακάτω video clip με νέα τραγούδια (http://bit.ly/XO8rPH). Επιπλέον πληροφορίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες.
from:www.avopolis.gr