Translate

Wednesday, October 24, 2012

Το νέο τραγούδι των Depeche Mode: "Angel Of Love"!


Η χθεσινή μέρα ήταν εξ`ολοκλήρου αφιερωμένη στους αφοσιωμένους fans των Depeche Mode! O Dave Gahan, o Martin Gore και ο Adam Fletcher, βρέθηκαν σε κεντρικό venue του Παρισιού,όπου ανακοίνωσαν το ξεκίνημα μιας κολοσσιαίας περιοδείας σε Ευρώπη (+Ελλάδα) και Αμερική και την κυκλοφορία ενός νέου album μέσα στους επόμενους μήνες!
Η παρουσίαση των DM ξεκίνησε με την προβολή ενός video μέσα από την ηχογράφηση του νέου τους album, όπου ακουγόταν ένα από τα νέα τραγούδια, με προσωρινό τίτλο "Angel Of Love". Όχι, δεν θα ακούσουμε "πιασάρικες" μελωδίες και light pop ήχους από τους Depeche Mode του 2012. Mια νέα, ιδιαίτερα σκοτεινή "Black Celebration" ξεκινάει, με το συγκρότημα από το Essex να ακούγεται πιο ανανεωμένο και φρέσκο ηχητικά, από ποτέ...
(Σημείωση:  Στην press conference που έγινε χθες στο Παρίσι, δημοσιογράφος ρώτησε τον Martin Gore, ποιό είναι το κίνητρο των Depeche Mode να συνεχίζουν να δημιουργούν μουσική, 33 χρόνια μετά το ξεκίνημα τους. Ο 51χρονος Martin απάντησε: "Μα οι fans μας. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί που θέλουν να ακουν την μουσική μας και μια νέα κυκλοφορία σημαίνει πολλά για εκείνους...")




from:www.mtvgreece.gr