Translate

Monday, October 8, 2012

Πως αντέδρασε η Oprah Winfrey στην επανένωση Rihanna - Chris Brown!


H Rihanna και ο Chris Brown είναι ξανά μαζί...και αυτό δύσκολα μπορεί κάποιος από τους δυο τους να το αρνηθεί. Η off-camera επαφή τους στα VMA 2012, οι πρόσφατες κοινές τους εξόδοι σε clubs της Νεάς Υόρκης, ο χωρισμός του Breezy με το μοντέλο Karrueche Tran και φυσικά η συνέντευξη της Rihanna στην Oprah τον Αύγουστο, όπου αποκάλεσε τον Chris, "Love of my life" είναι μερικά από τα στοιχεία μιας αγάπης, απρόβλεπτης που έκανε ξανά θεαματική είσοδο στην showbiz.
Πως αντέδρασε όμως η Oprah Winfrey στην είδηση αυτής της επανένωσης, ύστερα από εκείνη την "Love of my life" δήλωση..;

"Αν υπήρχε κάτι που αγάπησα από την συνέντευξη της, ήταν ότι ερχόταν με μια ανοικτή καρδιά, γεμάτη από συγχώρεση, για να αγαπήσει ξανά τον άνθρωπο της. Επίσης ήθελε να πάρει ένα μάθημα, να επιστρέψει στον Chris Brown για να μάθει όσα χρειάζοταν από τα λάθη του πατέρα της. 
Νομίζω πως αν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και αν είναι προετοιμασμένη να τον βοηθήσει να τα λύσει, τότε πρέπει να γυρίσει. Δεν είμαι επικριτική σε κάτι τέτοιο.... Αν αυτός είναι ο τρόπος που επιλέγει να ζήσει την ζωη της, τότε εγώ δεν έχω καμία αντίρρηση."
from:www.mtvgreece.gr