Translate

Wednesday, October 24, 2012

Το "Smells Like Teen Spirit" γίνεται τηλεοπτική σειρά!


Πόσο εύκολα να μας παραπλανήσει μια τηλεοπτική σειρά, επιλέγοντας έναν τίτλο-slogan αναγνωρίσιμο από εκατομμύρια τηλεθεάτες, όταν στην πραγματικότητα όμως, το σενάριο της δεν έχει καμία απολύτως σχέση με όλα όσα συνοδεύει αυτός ο θρυλικός "τίτλος"! Στην περίπτωση της νέας σειράς του CBS και του παραγωγού David Goetch, κάτι τέτοιο μπορεί να συμβει εύκολα.
Το γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο και ο παραγωγός του "Big Bang Theory"
σχεδιάζουν την παραγωγή μιας σειράς με τίτλο "Smells Like Teen Spirit" με κεντρικό πρωταγωνιστή έναν 18χρονο ο οποίος ξεκινά ένα Internet startup μαζί με τον κολλητό του αλλά και τους γονείς του, που είναι 50αρηδες φανατικοί alternative rockers..Ίσως να γίνει το επόμενο "Big Bang Theory", ανταλάσσοντας όμως τα geek, τεχνολογικά αστεία με κυνικές παραδοχές για το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που ακούμε μουσική στο 2012, σε σχέση με τα 90s.
Αυτή η προσέγγιση ίσως να "αγγίξει" πολλούς alternative rock fans. Ίσως επίσης, η παραγωγή του CBS να επιχειρήσει να μεταφέρει την υπερβολή και τα "Bazinga" του Sheldon από το "Big Bang Theory" σε έναν 18χρονο, απόγονο δυο φανατικών Nirvana-ικών. To σίγουρο είναι πάντως, ότι ο τίτλος "Smells Like Teen Spirit" ανεβάζει κατακόρυφα τις προσδοκίες, ακόμα κι όταν πρόκειται για μια τηλεοπτική σειρά....Άραγε θα δέχονταν οι Nirvana να γίνουν τηλεοπτική σειρά;
from:www.mtvgreece.gr