Translate

Monday, June 7, 2010

Στο γήπεδο του Tae Kwon Do θα δούμε τελικά τον Billy Idol και τους Stranglers.

Η εταιρία Music Box Productions ανακοίνωσε  ότι η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 18 Ιουνίου εμφάνιση των Billy Idol και Stranglers στο γήπεδο λεωφόρου Αλεξάνδρας μεταφέρεται στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Φάληρο.
Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση τα περίπου 3.000 εισιτήρια που έχουν προπωληθεί ήδη ισχύουν κανονικά φυσικά για το νέο χώρο διεξαγωγής.
Οι διοργανωτές υπόσχονται μια βραδιά με τη μουσική που ξεκινάει από το punk που σάρωσε τα πάντα στα μέσα της δεκαετίας του '70 και συνέχισε με τη δημιουργία του punk-rock στυλ τη δεκαετία του '80. Η συναυλία θα ξεκινήσει με τους Stranglers, ενώ τη σκυτάλη θα πάρει ο Billy Idol, που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Ο Idol είναι από τους πρωτεργάτες της punk σκηνής έχοντας στο ενεργητικό του τρία βραβεία Grammy και εννέα MTV video music awards.
Τα εισιτήρια για τη συναυλία κοστίζουν 38 Ευρώ και η προπώληση συνεχίζεται κανονικά από το Ticket House Αθήνας, Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς (τηλ: 210.3608366), τα δισκοπωλεία Metropolis και τα Village cinemas. from : www.e-radio.gr