Translate

Friday, June 4, 2010

RockWAVE 2010

Οι σάλπιγγες της έναρξης του Rockwave Festival θα ηχήσουν την Τετάρτη 7 Ιουλίου από τους Faithless, που θα μας «μπριζάρουν» στο groove του χορού για να μας παραδώσουν εκστασιασμένους στο συγκρότημα
- φαινόμενο του πλανήτη, τους The Black Eyed Peas! Με τα καταιγιστικά bassline τους, έρχονται να μας κουνήσουν συθέμελα και να μας παρασύρουν στο χορό μέχρι τελικής πτώσεως, αποδεικνύοντας ότι η ενέργεια δεν πεθαίνει ποτέ (Energy Never Dies - The E.N.D). Αρκετά χρόνια τώρα, «ξετινάζουν» τα charts και συνεχίζουν ακάθεκτοι με κάθε νέο τους single - Βoom Βoom Ρow, το party ξεκινά και τα κορμιά ροκάρουν! Rock your body, come on come on rock that body!
Quentin "Norman" Cook, γνωστός ως Fatboy Slim, η ολική επαναφορά ενός σπουδαίου καινοτόμου καλλιτέχνη, ο αληθινός εκπρόσωπος της experimental electronica! Ο απόλυτος κυρίαρχος των decks, ο κύριος big beat αυτοπροσώπως, ο ακούραστος διασκεδαστής, ο master του djing, ο άνθρωπος που συγκέντρωσε 250.000 ανθρώπους στο dance floor της παραλίας του Brighton, φέτος, το Σάββατο 10 Ιουλίου, θα δαμάσει τα decks του Rockwave Festival!
Οι πρωτεργάτες της σκηνής του Bristol, οι Massive Attack, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, -όσα χρόνια κι αν περάσουν- παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής. Την Κυριακή 11 Ιουλίου θα στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μίγμα της σκοτεινής, γλυκόπικρης, αλλά βαθιά συναισθηματικής και απογειωτικής μουσικής τους!
Οι The Ting Tings, η σύγχρονη επιτομή του brit pop...they started everything πριν τρία χρόνια και ήδη έχουν διαμορφώσει τον ήχο τους, μια fusion εκδοχή της dance pop με το grungy garage που τους οδήγησε φέτος στο πρώτο τους βραβείο Grammy σαν τους καλύτερους νέους καλλιτέχνες (Best New Artist 2010)
Ska-P, το πιο δημοφιλές ska punk συγκρότημα στην Ευρώπη, στίχος καυστικός και κοινωνικά ευαίσθητος, δηλώνει το χιούμορ σαν τη μόνη λύση για να αντιμετωπίσουμε τον κόσμο χορεύοντας ska, ska, ska, Ska-P!
Gogol Bordello ...παθιασμένη σχέση με το ελληνικό κοινό! Η πολυεθνική καλλιτεχνική κολεκτίβα επιστρέφει με τις διαβολικές ξέφρενες ταραντέλες της, συνδυασμός τσιγγάνικης μουσικής και punk rock και υπόσχεται τρελό ξεφάντωμα!
Ο Γιάννης Αγγελάκας με τη χαρακτηριστική του παρουσία θα ερμηνεύσει τις μουσικές που ονειρεύεται, συνδυάζοντας τον ηλεκτρισμό της ροκ με ήχους παραδοσιακούς. Μία ισορροπία περίεργη, αλλά πέρα για πέρα γνήσια και αληθινή.
Endtroducing.... DJ Shadow, εμβληματική μορφή της αμερικάνικης instrumental hip hop σκηνής, πολύπλευρος καλλιτέχνης, που επιμένει να συνθέτει με παλιομοδίτικα μέσα σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους.
Κ. Βήτα, o πολύπλευρος καλλιτέχνης, το ανήσυχο πνεύμα της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής θα μας παρασύρει στα μουσικά του ταξίδια, θα «ζωγραφίσει» μια μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη ήχους, ποίηση, εικόνες... συναισθήματα.
Οι White Lies είναι το λαμπρό, γυαλιστερό, κυκλοθυμικό, μεγαλειώδες μέλλον της ροκ μουσικής σκηνής.
Garcia plays Kuyss, ο John Garcia θα μας συνεπάρει με τη φωνή του αναβιώνοντας τους Kyuss, το συγκρότημα-θρύλο, που επηρέασε ολόκληρη την καλιφορνέζικη desert rock σκηνή.
Η Martina Topley Bird, το ανερχόμενο αστέρι της trip hop σκηνής! Θα λικνιστούμε με τους υποβλητικούς ρυθμούς της ευρηματικής μουσικής της και τους ήχους της αισθησιακής φωνής της.
Με τις δέσμες ενέργειας που εκπέμπει το ΤerraVibe Park ας απογειώσουμε το διαστημόπλοιο μας, ας ανοίξουμε νέες διαστάσεις στο χωροχρόνο, νέους δρόμους στην καθημερινότητα μας, ας γίνει η μουσική το όχημα για να εκφράσουμε τη διάθεσή μας να αλλάξουμε τη ζωή!
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010
The Black Eyed Peas
Faithless
K.BHTA

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010
Fatboy Slim
The Ting Tings
DJ Shadow
White Lies
Garcia Plays Kyuss

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010
Massive Attack
SKA - P
Gogol Bordello
Yannis Agelakas
Martina Topley Bird
We gotta feeling this Rockwave is gonna be a good three nights !!!
Πληροφορίες Εισιτηρίων:
Η προπώληση των εισιτηρίων του Rockwave Festival ξεκινά την Τρίτη 30 Μαρτίου στις 10:30.
Τιμές Εισιτηρίων:
Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010
Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της πρώτης μέρας του Rockwave Festival, 7/7/2010, θα κοστίζουν 49
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 60
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 95
Σάββατο 10 Ιουλίου 2010
Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της δεύτερης μέρας του Rockwave Festival, 10/7/2010, θα κοστίζουν 39
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75
Η τιμή εισιτηρίου στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα είναι 60
Κυριακή 11 Ιουλίου 2010
Τα πρώτα 2000 εισιτήρια της τρίτης μέρας του Rockwave Festival, 11/7/2010, θα κοστίζουν 39
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο γενικής εισόδου θα κοστίζει 45
Το εισιτήριο της διακεκριμένης θέσης κοστίζει 75
Η τιμή εισιτηρίου στο Box Office την ημέρα της συναυλίας θα είναι 60
Το τριήμερο εισιτήριο του Rockwave Festival κοστίζει 120
Σημεία προπώλησης
Ticket House
Αθήνα: Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς)
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3608 366
Θεσσαλονίκη: Ticket House, Μητροπόλεως 102
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310 264880 from: www.waveradio.gr