Translate

Tuesday, June 1, 2010

Τι ετοιμάζει η για απόψε

Η εκρηκτική R'n'B superstar από τα Barbados Rihanna βρίσκεται επιτέλους στην Αθήνα και φυσικά ετοιμάζεται για την αποψινή της συναυλία στο γήπεδο Καραϊσκάκη!


Η 22χρονη Rihanna κατέφτασε στην Ελλάδα χθες το πρωί, όχι με προσωπικό jet (όπως θα περίμενε κανείς από μία star του δικού της βεληνεκούς!) αλλά με κανονική πτήση, συνοδευόμενη από την ομάδα της (δηλαδή μακιγιέζ, κομμωτές, στυλίστες κλπ). Σύμφωνα με δημοσιεύσεις, χθες παρέμεινε στο ξενοδοχείο της για ξεκούραση και δεν έκανε τουρισμό. Όσο για τις απαιτήσεις της, έχει ζητήσει να υπάρχει πάντα δίπλα της εμφιαλωμένο νερό και η διατροφή της να αποτελείται από κοτόπουλο, σαλάτες και αλλες τροφές με χαμηλά λιπαρά.

Τι να περιμένουμε απόψε; Ένα πραγματικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, σκηνικά και φώτα και μια Rihanna που θα κόψει την ανάσα χορεύοντας πάνω σε ψηλοτάκουνες μπότες και φορώντας sexy κορσέδες και στενά κορμάκια!

Εάν είστε της τελευταίς στιγμής, μάθετε ότι εισιτήρια πωλούνται ακόμα και σήμερα έξω από το συναυλιακό χώρο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και support act θα είναι οι δικοί μας Vegas!   from :www.mad.tv