Translate

Monday, May 3, 2010

H Kylie Minogue επιστρέφει ως Αφροδίτη με νέο album.

Η Kylie Minogue ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει η νέα της δισκογραφική δουλειά, και η έμπνευσή της είναι η αρχαία Ελληνική μυθολογία. Το νέο άλμπουμ της διάσημης τραγουδίστριας θα έχει τον τίτλο «Aphrodite» και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 5 Ιουλίου.
Το πρώτο single του άλμπουμ θα είναι το «All The Lovers», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουνίου.
Η Kylie φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του νέου της άλμπουμ ως η θεά του έρωτα, Αφροδίτη, να ανυψώνεται στον ουρανό, ντυμένη με βαθύ μπλε αεράτη τουαλέτα, ενώ τα χέρια της εκτείνονται προς τα πάνω και κοιτά ψηλά. Για την Kylie Minogue το «Aphrodite» είναι το πρώτο άλμπουμ που κυκλοφορεί μετά το «X» του 2007.
Σε ανακοίνωσή της η Kylie αναφέρει χαρακτηριστικά για το νέο της single: “Το single αυτό ήταν ένα από τα τελευταία tracks που γράφτηκαν για το άλμπουμ. Καθώς το ηχογραφούσα ήξερα ότι το «All The Lovers» έπρεπε να είναι το πρώτο single του άλμπουμ”. Στο νέο της άλμπουμ η Minogue συνεργάστηκε με τον παραγωγό της Μαντόνα, Stewart Price, ενώ κάποια από τα κομμάτια υπογράφουν οι: Jake Shears και Babydaddy από τους Scissor Sisters καθώς και ο Calvin Harris.  from :www.e-radio.gr