Translate

Friday, May 28, 2010

EJEKT FESTIVAL 2010

EJEKT FESTIVAL 2010
13 ΙΟΥΛΙΟΥ
Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

FAITH NO MORE
UNKLE (live)
+ more names tba soon

YOU WANT IT ALL
AND YOU CAN HAVE IT... ONCE MORE


Το Ejekt Festival συμπληρώνει φέτος 6 χρόνια συνεχούς παρουσίας και έχει πλέον καθιερωθεί ως το μεγάλο μουσικό event του καλοκαιριού που πραγματικά ενώνει το κοινό της ροκ, της ποπ και της ηλεκτρονικής μουσικής, με line-up που αποτελεί κάθε χρόνο σημείο αναφοράς για τα εγχώρια συναυλιακά δεδομένα.
Εγκαινιάζοντας τη νέα δεκαετία, το EJEKT 2010 παρουσιάζει και φέτος συγκροτήματα μεγάλης καλλιτεχνικής αξίας και απήχησης, στις 13 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό: τα 2 πρώτα ονόματα που ανακοινώνονται είναι οι ροκ θεοί Faith No More και το απόλυτο rock/electronica συγκρότημα, οι Unkle.
Ένα χρόνο μετά την καταπληκτική εμφάνισή τους στο sold-out θέατρο Βράχων στα μέσα του Αυγούστου, οι Faith No More, το συγκρότημα που κατάφερε να νικήσει ακόμα και τις διακοπές του Έλληνα και να κάνει κάποιες χιλιάδες οπαδών τους να κανονίζουν το πρόγραμμα του καλοκαιριού γύρω από αυτό το live, επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος. Μετά την θριαμβευτική παγκόσμια sold-out περιοδεία τους που χαιρετίστηκε ως “το πιο σημαντικό συναυλιακό γεγονός του 2009”, ο Mike Patton και η παρέα του έχουν ετοιμάσει ένα show που πηγαίνει ακόμα πιο πέρα την έννοια “ροκ συναυλία”: οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί πλήρως, αλλά οι πρώτες πληροφορίες μιλάνε για χρήση μπαστουνιών baseball και άλλων αντικειμένων επί σκηνής.
To δεύτερο όνομα από το line-up του EJEKT 2010 είναι ακόμα ένα αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού: οι Unkle επιστρέφουν στην χώρα μας 2 χρόνια μετά την φοβερή και τρομερή εμφάνισή τους στο EJEKT 2008 που έκανε το κοινό να παραληρεί. Φέτος, ο James Lavelle, ο καλλιτέχνης που έχει συνδέσει όσο κανένας το όνομά του με το φεστιβάλ, θα παρουσιάσει ζωντανά με την μπάντα του υλικό από την πλούσια καριέρα του, αλλά και από τον ολοκαίνουργιο δίσκο τους “Where Did The Night Fall” που κυκλοφορεί τον Μαϊο.
Όπως έχει ανακοινωθεί ήδη, από φέτος το EJEKT αρχίζει μια συνεργασία με το EXIT Festival της Σερβίας. Το πρώτο βήμα είναι η ανταλλαγή συγκροτημάτων μέσω ενός μεγάλου, πρωτότυπου διαγωνισμού: ένα συγκρότημα από την Σερβία θα εμφανιστεί στην σκηνή του EJEKT και ένα ελληνικό συγκρότημα θα κερδίσει την μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στην Σερβία με όλα τα έξοδα πληρωμένα και να εμφανιστεί στην σκηνή του φετινού EΧΙΤ!
Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όλα τα αγγλόφωνα συγκροτήματα κάθε είδους μουσικής, στέλνοντας τουλάχιστον 2 ολοκληρωμένα μουσικά κομμάτια έως και την Τρίτη 20 Απριλίου 2010.
σε μορφή CD
στην διεύθυνση:
Detox Promotions
Γενηματά 59-61 2ος όροφος
Γλυφαδα 16565
ή
σε μορφή MP3
στο email: detox@tellas.gr

Το πλήρες line-up του EJEKT 2010, καθώς και οι πληροφορίες για τα εισιτήρια θα ανακοινωθούν σύντομα.
Πληροφορίες για το κοινό: 210 9611240 (καθημερινές 12.00-17.00) from: www.avopolis.gr