Translate

Tuesday, February 26, 2019

Ο Eminem γιόρτασε το The Slim Shady με σπέσιαλ επανέκδοση.


Είκοσι χρόνια γιορτάζει φέτος το The Slim Shady, το 2ο άλμπουμ του Eminem (1999), αλλά κι αυτό που τον μετέτρεψε σε παγκόσμιο μουσικό αστέρα, βάζοντας για τα καλά πια και τους λευκούς στο χιπ χοπ παιχνίδι.
Ο δίσκος εκτόξευσε τον Eminem στο #2 των Η.Π.Α. και στο #12 της Βρετανίας, καθιστώντας τον για πρώτη φορά γνωστό και σε άλλες βασικές μουσικές αγορές του πλανήτη (Αυστραλία #49, Γαλλία #52, Καναδάς #9, Γερμανία #51, Ιαπωνία #39), χάρη στην επιτυχία τραγουδιών σαν το "My Name Is" και το "Guilty Conscience".

Μια τόσο σημαντική επέτειος δεν γινόταν λοιπόν  να περάσει απαρατήρητη, ούτε καν απ' όσους έχουν πια ξενερώσει από τα πρόσφατα καμώματα του Eminem. 
Έτσι, ο δημοφιλέστατος και στην Ελλάδα ράπερ όχι απλά επανακυκλοφόρησε τοThe Slim Shady, αλλά το προίκισε κιόλας με ακυκλοφόρητο υλικό από τα συρτάρια του, προσφέροντας 10 bonus tracks.
Από αυτά μόνο τα 3 είχαν εμφανιστεί σε μια περιορισμένων αντιτύπων ειδική έκδοση του 2001, ενώ υπάρχει και το "Bad Guys Always Die", μια συνεργασία με τον Dr. Dre για το soundtrack της ταινίας Wild Wild West του Barry Sonnenfeld (1999). Τα υπόλοιπα 6 κομμάτια, είναι άγνωστα ακόμα και για τους fans του Eminem. 



from:www.avopolis,gr