Translate

Monday, November 19, 2018

Επίσημο: To Ultra Music Festival Miami μεταφέρεται σε νέα τοποθεσία



Το μεγαλύτερο festival ηλεκτρονικής μουσικής του κόσμου αλλάζει τοποθεσία και φεύγει από το Bayfront Park και μεταφέρεται στο Virginia Key.
Toν περασμένο Σεπτέμβριο μία ανώνυμη ψηφοφορία αποφάσισε πως το Ultra Music Festival πρέπει να φύγει από τον χώρο του Bayfront Park. Η ηχορύπανση, η κίνηση και το γεγονός πως ο ιδιοκτήτης του Ultra δεν έδινε αρκετά χρήματα σε φιλανθρωπίες απέφερε αυτή την απόφαση.
Μετά από πολλές συζητήσεις και προτάσεις στο τραπέζι για το που θα διεξαχθεί η 21η χρονιά τους Ultra Music Festival, ο χώρος του Virginia Key θα είναι το μέλλον του Ultra. Αρκετοί ήδη έχουν αρχίσει να εκφράζουν τα παράπονα τους αφού το Virginia Key είναι στην ουσία νησί και υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να συνδεθεί με το Μαιάμι. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα την δύσκολη μετάβαση του κοινού προς το festival και σίγουρα πάρα πολύ κίνηση. Η διαφορά του Bayfront Park με το Virginia Key είναι περίπου 12-15 λεπτά απόσταση.




To Virginia Key Park και αυτή η αλλαγή θα διατηρήσει άραγε το Ultra Music Festival στην κορυφή ως το καλύτερο dance festival του κόσμου ; Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 29 – 31 Μαρτίου. Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση του Ultra Music Festival.



from:www.dancetoday.gr