Translate

Monday, November 26, 2018

Hi, Ushuaia και Omnia τα καλύτερα Clubs για το 2018


Το Hi Ibiza στην δεύτερη χρονιά λειτουργίας του αναδείχθηκε το καλύτερο Club για το 2018 σύμφωνα με το International Nightlife Association.
Το International Nightlife Association ανακοίνωσε την σχετική λίστα για τα 100 καλύτερα Clubs με την Ibiza να δείχνει πως δεν αποτελεί τυχαία το πιο hot προορισμό. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ένα Club της Ibiza βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα από 278 Clubs σε 51 χώρες. Το Hi Ibiza ξεπέρασε το Ushuaia και το άφησε στην δεύτερη θέση. Το φαντασμαγορικό Omnia του Λας Βέγκας συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.





Τα Clubs της Ίμπιζα δείχνουν να κυριαρχούν στην λίστα. Amnesia, Heart, DC – 10, Pacha, Nassau Beach Club, Lio, Cafe – Mambo και μερικά ακόμη φτάνουν στο σύνολο τα 13 από τα 100. Ένας εντυπωσιακό αριθμός που δείχνει πάρα πολλά για το πως λειτουργεί το νησί της Ισπανίας και πόσο βάση δίνει στην ηλεκτρονική μουσική.
Από την Ελλάδα για άλλη μία χρονιά αυτό που ξεχώρισε είναι το Cavo Paradiso στην Μύκονο και είναι το μοναδικό που υπάρχει στην λίστα και μάλιστα στην θέση 16. Τα υπόλοιπα clubs είναι από τις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης, το Μαιάμι, Λος Άντζελες, Λας Βέγκας και Ντουμπάι.



Δείτε παρακάτω ολόκληρη την λίστα με τα καλύτερα Clubs του κόσμου...

from:www.dancetoday.gr