Translate

Friday, November 17, 2017

Σκόρπισε θλίψη ο αναπάντεχος θάνατος του Lil Peep...

Κατά κόσμον Gustav Åhr, με γερμανικές και σουηδικές ρίζες, ο Lil Peep ήταν ένα παιδί της εποχής του μεγαλωμένο στο Long Island της Νέας Υόρκης που λάτρεψε το χιπ χοπ στη λεγόμενη «emo/trap σχολή» του και εδώ και 2 χρόνια άρχισε να ασχολείται ενεργά με αυτό, γενόμενος YouTube αστέρας χάρη σε κομμάτια όπως το "Benz Truck", και το "The Way I See Things.
Το πρώτο «κανονικό» άλμπουμ του ανερχόμενου ράπερ Come Over When You're Sober Pt. 1 εμφανίστηκε μόλις τον Αύγουστο, ως μια ανεξάρτητη μεν παραγωγή, με διανομή δε από το δίκτυο της Warner Bros. -δείγμα της προσοχής που θεωρούταν ότι μπορεί να βρει η μουσική του. Στα εθνικά charts των Η.Π.Α. δεν σημειώθηκε βέβαια καμία παρουσία, στο underground όμως δόθηκε πράγματι βάση.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν μπόρεσε εν τέλει να χαρεί ο Lil Peep, ο οποίος βρέθηκε αναίσθητος από τον μάνατζέρ του μέσα στο βανάκι της νυν περιοδείας του, στο Tuscon της Αριζόνα. Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, όμως το ειδικευμένο προσωπικό δεν μπόρεσε να τον σώσει και ανακοινώθηκε έτσι ο θάνατός του, μόλις στα 21 του χρόνια. Σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία ακολούθησε επιτόπια έρευνα, θεωρείται πιθανόν να πέθανε λόγω υπερβολικής δόσης ναρκωτικών.

Η είδηση σκόρπισε θλίψη στη χιπ χοπ κοινότητα των Η.Π.Α. και αρκετά ονόματα -σαν τον Mark Ronson, τον Post Malone, τον Diplo, τον Lil Yachty- εξέφρασαν δημόσια την εκτίμηση που είχαν για τον νεαρό ράπερ.
from:www.avopolis.gr