Translate

Friday, November 3, 2017

Club με καινοτόμο ηχοσύστημα ανοίγει στο Βερολίνο ...


Ένα νέο club θα ανοίξει στο Βερολίνο την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου. Το club MONOM θα στεγαστεί σε έναν από τους χώρους του ιστορικού κτιρίου Funkhaus και θα είναι εξοπλισμένο με το πιο προηγμένο σύστημα 4D ήχου στον κόσμο. 48 πανκατευθυντικά ηχεία θα είναι εγκατεστημένα στον χώρο, συν δεμένα με 9 ισχυρά subwoofer που θα βρίσκονται κάτω από το ακουστικά διάφανο πάτωμα. “Ο ήχος θα δίνει την εντύπωση ότι δεν προέρχεται από τα ηχεία, αλλά υπάρχει σαν φυσική οντότητα στον χώρο.” To MONOM είναι το τελευταίο project του DVS1, ο οποίος θέλει να προσφέρει μια μοναδική ηχητική εμπειρία στους clubbers.
Το club θα επικεντρωθεί στις πειραματικές καλλιτεχνικές παραγωγές που συνδιάζουν την τεχνολογία 4D ήχου με άλλα μέσα και τεχνολογίες. Καλεί μουσικούς και ηχητικούς καλλιτέχνες από όλα τα είδη και στυλ μουσικής, αλλά και καλλιτέχνες και τεχνολόγους από άλλους κλάδους. Φιλοδοξία του MONOM είναι να αποτελέσει ένα κορυφαίο εργαστήρι μοναδικών εμπειριών.
Στο opening weekend θα παρουσιαστούν τέσσερα live acts από τους Croatian Amor, Helm, PYUR και Thomas Ankersmit. Περισσότερες πληροφορίες για τα events μπορείτε να βρείτε στο facebook page του MONOM. Δείτε ένα 12λεπτο βίντεο-παρουσίαση του συστήματος 4D ήχου από την Ableton.


fron:www.clubber.gr