Translate

Tuesday, September 26, 2017

Ο τυφώνας Μαρία «ισοπέδωσε» τη γειτονιά που γυρίστηκε το Despacito


Πρόκειται για το hit του φετινού καλοκαιριού και το video με τις περισσότερες προβολές στο youtube. Το Despacito δεν θα έκανε ποτέ τέτοια επιτυχία χωρίς το πανέμορφο videoclip που γυρίστηκε στο Πουέρτο Ρίκο. Όμως ο τυφώνας Μαρία κατάφερε να ισοπεδώσει το νησί και να κάνει το τοπίο αγνώριστο.


Μέσα σε όσα ισοπέδωσε ο τυφώνας Μαρία είναι και η γειτονιά La Perla, στο Old San Juan, η οποία είχε γίνει παγκοσμίως γνωστή και αναγνωρίσιμη από το βίντεο κλιπ του Despacito.

Πριν από το Despacito, η συγκεκριμένη γειτονιά ήταν μία κακόφημη, φτωχική, ισπανική συνοικία που βρισκόταν σε μία απότομη πλαγιά. Ωστόσο, μετά από το video clip έγινε διάσημη και εκατοντάδες τουρίστες συνέρρεαν από όλο τον κόσμο.



Βέβαια, δεν κράτησε για πολύ καθώς πλέον τα περισσότερα από τα πολύχρωμα κτήρια διαλύθηκαν και πλέον λίγα πράγματα θυμίζουν την εικόνα της γειτονιάς πριν από το πέρασμα του τυφώνα.
Την καταστροφή της γειτονιάς έκανε γνωστή ο τραγουδιστής του Despacito, ο Luis Fonsi, ανεβάζοντας στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία της γειτονιάς πριν και μετά το πέρασμα του τυφώνα Μαρία.







 from:
www.e-daily.gr