Translate

Monday, September 4, 2017

Εικόνες σοκ στο φεστιβάλ Burning Man...Ένας άντρας πήδηξε στις φλόγες μπροστά σε χιλιάδες συμμετέχοντες!!!


Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης προσπάθησαν να διασώσουν έναν φεστιβαλιστή που έτρεξε κατευθείαν στην πυρά του Burning Man κατά τη διάρκεια του διάσημου φεστιβάλ τέχνης και μουσικής της Νεβάδα. Περίπου 70.000 άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν συγκεντρωθεί για το ετήσιο φεστιβάλ Burning Man, το οποίο λαμβάνει χώρα στην έρημο Black Rock.
Όμως το συμβάν προκάλεσε πανικό καθώς χιλιάδες είχαν συγκεντρωθεί για να δουν από κοντά την πυρά στο κέντρο του καμπ. Οι φωτογραφίες που κατέγραψε το πρακτορείο Reuters δείχνουν τον άνδρα να παραβιάζει την περίμετρο ασφαλείας και να προσπαθεί να ξεφύγει από τους Πυροσβέστες που επιδιώκουν να σταματήσουν την πορεία του προς τις φλόγες.  

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο άνθρωπος πέθανε, αν και αναφέρεται σε πολλά μέσα ως νεκρός.   Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ εξέδωσαν δήλωση μέσω της ιστοσελίδας τους και αναφέρουν πως το Σάββατο βράδυ ένας άνδρας-συμμετέχων στο ετήσιο Burning Man στη Βόρεια Νεβάδα έσπασε την περίμετρο ασφαλείας και έφτασε στην πυρκαγιά. Το πυροσβεστικό προσωπικό του Black Rock City τον έσωσε από τη φωτιά και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο με εγκαύματα.  
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άντρας παρακολουθούσε το φεστιβάλ εδώ και μια εβδομάδα, αλλά δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά. 






from:www.e-radio.gr