Translate

Monday, October 3, 2016

Robbie Williams νέο σπίτι, και νέο άλμπουμ;


Το 2013, ο Robbie Williams έδωσε περίπου 21.000.000 ευρώ και απόκτησε την έπαυλη του μακαρίτη σκηνοθέτη & κριτικού εστιατορίων Michael Winner στο Λονδίνο. Ήθελε όμως να προβεί σε γενικό ανασχεδιασμό ώστε να ταιριάζει πλέον με τα δικά του γούστα και εκείνα της γυναίκας του, Ayda.
Το πρόβλημα όμως ήταν ότι ο κάτοχος της γειτονικής έπαυλης, που δεν είναι άλλος από τον Jimmy Page, είχε αντιρρήσεις, καθώς θεωρούσε ότι τα φιλόδοξα σχέδια ανακαίνισης του Robbie ίσως έβλαπταν τη δική του περιουσία. 
Το θέμα κατέληξε στη διοικητική γραφειοκρατία προς επίλυση, με αποτέλεσμα ο Robbie να μην έχει καταφέρει σ' αυτά τα 3 χρόνια να μετακομίσει στο νέο του σπίτι.

Τελικά όμως η Royal Borough planning committee για τις περιοχές Τσέλσι & Κένσιγκτον τον δικαιώνει πλήρως και έδωσε επίσημη έγκριση να αρχίσουν οι εργασίες -σε ένα εξαιρετικό timing για τον Robbie, αφού μόλις ανακοινώθηκε ο νέος του δίσκος Heavy Entertainment Show, ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου από τη Sony (και θα έρθει και στα ελληνικά δισκοπωλεία, σε διανομή Feelgood) και θα περιέχει και δύο ηχηρές συνεργασίες: μία με τον Rufus Wainwright και μία με τον John Grant. 
Ο Jimmy Page δεν έχει ακόμα κάνει καμία δήλωση για το πόρισμα της Βασιλικής Επιτροπής, αλλά τον ξέρετε τώρα -θα είναι σκασμένος.