Translate

Monday, October 31, 2016

Αντιμέτωποι με μήνυση οι Bruno Mars και Mark Ronson. Δεν έχουν τελειωμό οι κατηγορίες εναντίον τους.



Αντιμέτωποι με μήνυση οι Bruno Mars και Mark Ronson
Mark Ronson και Bruno Mars έρχονται αντιμέντωποι με την μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους το συγκρότημα Collage. Αιτία αποτέλεσε το ‘Uptown Funk’.
Όταν ένα κομμάτι σημειώσει τόση μεγάλη επιτυχία και αποφέρει τεράστια έσοδα, είναι λογικό να… ανοίξει η όρεξη σε κάποιους. Στην προκειμένη περίπτωση το funk συγκρότημα από τα ‘80s ισχυρίζεται ότι πολλά από τα ορχηστρικά σημεία του 'Uptown Funk’ είναι καθαρή αντιγραφή από το κομμάτι τους ‘Young Girls’.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν τέτοιες κατηγορίες για το ‘Uptown Funk’. Το 2014 το funk συγκρότημα των Sequence ισχυρίστηκε ότι αντέγραψαν το κομμάτι τους από το 1979, ‘Funk You up’. Επόμενοι στη λίστα οι Gap Band με το ‘Oops! Upside Your Head’, το οποίο όντως έχει αρκετές ομοιότητες με το  ‘Uptown Funk’, με αποτέλεσμα οι Charlie, Ronnie και Robert Wilson και δυο ακόμη μέλη του γκρουπ να συμπεριληφθούν ως συνθέτες της τεράστιας επιτυχίας.Οι εκπρόσωποι των Mark Ronson και Bruno Mars δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο μέχρι στιγμής. Ακούστε και συγκρίνετε:



from:www.e-radio.gr