Translate

Monday, August 10, 2015

(Ξαφνικό) Τέλος για τον Sean Price!!!!

Την είδηση κυκλοφόρησε ο DJ Premier μέσω των social media του και επιβεβαίωσαν αργότερα και συνεργάτες του: ο Sean Price πέθανε σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Μπρούκλιν, στον ύπνο του, μόλις στα 43 του χρόνια.
Η αιτία του θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από την επίσημη νεκροψία, ήταν πάντως ξαφνικός, αφού ο Price δεν ήταν άρρωστος τελευταία, ούτε αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Ο Αμερικανός ράπερ έγινε γνωστός ευρύτερα ως Ruck, το ψευδώνυμο με το οποίο συμμετείχε στους θρυλικούς πλέον Heltah Skeltah, με τους οποίους κυκλοφόρησε 2 επιτυχημένα άλμπουμ το 1996 και 1998, καθώς κι έναν comeback δίσκο το 2008. Οι θιασώτες βέβαια του hip hop είναι εξοικειωμένοι και με τη συμμετοχή του στο σούπερ γκρουπ των Boot Camp Click, όνομα με ιδιαίτερο respect στο rap underground.

Το 2005, ο Sean Price ξεκίνησε σόλο δισκογραφία με το κανονικό του όνομα, αφήνοντας πίσω του 4 άλμπουμ (+ 3 mixtapes) με πιο πετυχημένο το Mic Tyson του 2012, το οποίο βρέθηκε στο #59 των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 2009 ασπάστηκε τον Μουσουλμανισμό, έκανε δε κάμποσα σχέδια για την τρέχουσα χρονιά, αφού δούλευε τόσο πάνω σε ένα νέο προσωπικό άλμπουμ παρέα με τον Ill Bill, όσο και σε ένα καινούριο Heltah Skeltah δίσκο, ενώ ένα 4ο mixtape (Songs In The Key Of Price) έχει ανακοινωθεί για τις 21 Αυγούστου.
from:www.avopolis.gr