Translate

Friday, July 3, 2015

Σοκάρει με το νέο της video-clip η Rihanna: Σκηνές βίας με το γυμνό να κυριαρχεί!

rihanna
Μήνες πριν, κυκλοφόρησε το κομμάτι της Rihanna με τίτλο «Bitch Better Have My Money» και από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του έκανε αίσθηση. Η τραγουδίστρια μας έχει συνηθίσει στο να προκαλεί, έτσι και αυτή την φορά οι στίχοι του κομματιού είναι αρκετά προχωρημένοι.
rihannna1
Ωστόσο, μεγαλύτερη έκπληξη προκάλεσε το video – clip του τραγουδιού. Η διάρκεια του είναι 7 λεπτά και θυμίζει πολύ μια mini ταινία τρόμου! Ο λόγος; Διότι αν και η καλλιτέχνης είναι ντυμένη στην τρίχα, οι σκηνές που διαδραματίζονται είναι πολύ τολμηρές. Αίματα, απαγωγή, βία ενώ δεν λείπει και το γυμνό, το οποίο πρωταγωνιστεί σε πολλά στιγμιότυπα.


rihanna2

Έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες, αλλά έχει γίνει κιόλας πρώτο θέμα για συζήτηση σε όλα τα sites. Στην αρχή του clip το κοινό προειδοποιείται για το περιεχόμενο του, γράφοντας συγκεκριμένα:  «Περιέχει τολμηρή γλώσσα, ερωτικές σκηνές και βία»! Οι θαυμαστές της είναι αρκετά ικανοποιημένοι με το οπτικό αποτέλεσμα που τους χάρισε και την επιβραβεύουν. Βέβαια, είναι και η αντίθετη πλευρά, στην οποία κάποιοι υποστηρίζουν πως προωθείται η βία και το χρήμα.
Δείτε το βίντεο:


from:www.peoplegreece.com