Translate

Wednesday, July 8, 2015

Mπαράζ αναβολών και ακυρώσεων σε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα!!!!

Mπαράζ αναβολών και ακυρώσεων σε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα
Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη την χώρα ακυρώνονται ή αλλάζουν ημερομηνίες διεξαγωγής.
Οι ακυρώσεις και αναβολές ξεκίνησαν από την προηγούμενη εβδομάδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά έγινε και ακύρωση φεστιβάλ σε νησιά όπως το Up Festival.
Εκδηλώσεις αναβλήθηκαν και αναμένουμε νέες ημερομηνίες στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών αλλά και εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας, η συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη στην Τεχνόπολη, του Βασίλη Παπακωνσταντίνου και του Χρήστου Θηβαίου που μεταφέρθηκε για τις 20 Ιουλίου, αλλά και του Γιώργου Νταλάρα και της Γλυκερίας στη Θεσσαλονίκη, του Γιάννη Σαββιδάκη στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου, όπως και η ελληνική περιοδεία του συγκροτήματος Monophonics
.
Αναβάλλονται προσωρινά οι παραστάσεις στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας: «Ο Μαγικός Κόσμος της Παραμυθούπολης» που είχε προγραμματιστεί για Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015, αλλά και ο «Πρότυπος Οίκος... Αντοχής» που είχε προγραμματιστεί για Σάββατο 4 Ιουλίου 2015, ενώ είμαστε σε αναμονή για τις νέες ημερομηνίες. 
To Εpta Festival στην Κέρκυρα ανακοίνωσε την επ' αορίστου αναβολή των δύο (2) επομένων εκδηλώσεων του προγράμματος του, και συγκεκριμένα τη συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα την 1η Ιουλίου, στο Παλαιό φρούριο Κέρκυρας και τη συναυλία του Γιάννη Χαρούλη την 7η Ιουλίου, στο Παλαιό φρούριο Κέρκυρας.
Για αυτή την εβδομάδα ακυρώνονται οι συναυλίες: Γιάννης Σπανός «Τραγούδια μιας ζωής» (12 Ιουλίου – Ηρώδειο), Kyklos Ensemble «Στα όρια του Ρομαντισμού» (17-18 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), Κορνήλιος Σελαμσής «Λεόντιος και Λένα» (27 & 29 Ιουλίου – Εθνικό Θέατρο), Λευτέρης Βενιάδης «Γεώργιος Σουρής ΤΩΡΑ» (28 & 30 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών), αλλά και την άλλη εβδομάδα ακυρώνονται κάποιες παραστάσεις σε πόλεις στα πλαίσια της περιοδείας του "Προμηθέα Δεσμώτη" .
Αναβάλλεται η εκδήλωση «Μια νυχτερινή μουσική» με την Ορχήστρα Academica Αθηνών και τον μαέστρο Νίκο Αθηναίο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
Αναβάλλεται ακόμη η προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου, συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Κήπο του Μεγάρου.
H συναυλία What’s Up Swing Night που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων αναβάλλεται.

Αναβάλλονται οι εμφανίσεις των Stanley Clarke και Ravi Coltrane στη λίμνη της Βουλιαγμένης που ήταν προγραμματισμένες για τις 8, 9 και 13 Ιουλίου, αντίστοιχα
H συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουλίου, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, μεταφέρεται την Κυριακή 26 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά την νέα ημερομηνία.
Αναβολή της συναυλίας του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Άγιος ο Έρωτας» και με τη συμμετοχή των Τάνιας Τσανακλίδου, Ρίτας Αντωνοπούλου και Κορίνας Λεγάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από όλα τα σημεία προπώλησης μπορούν να ανταλλαχθούν στη Βάρδια, Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 250343.
Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου στις 4 Ιουλίου στην Αμφίπολη (με την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Κότσιρα) και στις 7 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης (με τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαϊδη).
Το live της Ειρήνης Σκυλακάκη στον Ιανό που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη 30 Ιουνίου αναβάλλεται και περιμένουμε νέα ημερομηνία.
Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καρδίτσα, που ήταν προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, μεταφέρεται για την 1η Σεπτεμβρίου.
Οι προγραμματισμένες συναυλίες για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015, Γιάννης Σαββιδάκης (Δευτέρα 6 Ιουλίου), Βαγγέλης Κορακάκης (Τετάρτη 8 Ιουλίου), «Τo τέλειο έγκλημα» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, με τους Π. Βουλγαράκη, Ν. Φασουλή, Μ. Παναγιώτη, Γ. Παλαμιώτη και Ν. Παπαβρανούση (Δευτέρα 13 Ιουλίου) αναβάλλονται. 
from:www.e-radio.gr