Translate

Monday, March 2, 2015

Η μουσική από δω και πέρα κυκλοφορεί... Παρασκευή


IMG_1390

Η παγκόσμια βιομηχανία της μουσικής το έψαξε από δω, το έψαξε από εκεί, έκανε και μερικές έρευνες και κατέληξε: o κόσμος ακούει περισσότερη μουσική τις Παρασκευές και τα Σάββατα! 
 
Κάπως έτσι το International Federation of the Phonographic Industry (γνωστό και ως IFPI) ανακοίνωσε την απόφαση του να ορίσει ως παγκόσμια ημέρα κυκλοφορίας των νέων δίσκων την Παρασκευή, πράγμα που σημαίνει πως όλες οι καινούργιες κυκλοφορίες θα είναι διαθέσιμες εκτός από τα δισκοπωλεία και στο διαδίκτυο, την ίδια μέρα, σε όλες τις χώρες. 
 
Οπότε ξεχάστε εκείνο το δυσάρεστο μήνυμα που βλέπατε κάθε φορά που επιχειρούσατε να ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ  κάποιο άλμπουμ και το οποίο σας ενημέρωνε ότι ο συγκεκριμένος δίσκος «δεν είναι ακόμη διαθέσιμος στη χώρα σας». Σύμφωνα μάλιστα με την επίσημα ανακοίνωση του IFPI ο λόγος που κατέληξε σε αυτήν την απόφαση είναι το ότι ο κόσμος καλώς ή κακώς ανυπομονεί πολύ περισσότερο για την κυκλοφορία ενός δίσκου  ιντερνετικά όπως και το γεγονός ότι είναι πολύ ενοχλητικό να κάνεις τον άλλον να αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ακούσει κάτι που ακούνε ήδη σε άλλες χώρες. 
 
Όλα τα παραπάνω πάντως δεν θα ισχύσουν άμεσα αλλά από το ερχόμενο καλοκαίρι. 
from:www.avopolis.gr