Translate

Monday, November 24, 2014

Οι Stereo MC's σε Θεσσαλονίκη (Principal, Παρασκευή 28/11) και Αθήνα (Gagarin, Σάββατο 29/11)

stereomcs
Όσο οι μέρες πλησιάζουν για τον νέο ερχομό των Stereo MC’s από τα μέρη μας, τόσο η μπάντα δίνει ηχητικά δείγματα της τελευταίας της δισκογραφικής προσπάθειας, τα οποία μπορείτε να ακούσετε ακολουθώντας τα παρακάτω links:


Aκολουθεί το δελτίο τύπου της συναυλίας:
«Απλώς δεν εκδίδουμε ό,τι γράφουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το μεγάλο πρόβλημα της μουσικής σήμερα. Ότι ο καθένας κυκλοφορεί σε άλμπουμ ό,τι ανοησία γράφει» 
Τάδε έφη Rob Birch και οι Stereo MC's έχουν αποδειχθεί συνεπείς ως προς τα λόγια τους, μιας και στη σχεδόν 30άχρονη πορεία τους έχουν κυκλοφορήσει μόλις 6 studio albums, αρκετά ωστόσο για να θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που έβγαλε ποτέ η ηλεκτρονική μουσική.
Όσοι δεν έχουν παρακολουθήσει κάποιο από τα μνημειώδη live τους θα έχουν τη δυνατότητα να τους παρακολουθήσουν επί ελληνικού εδάφους, σε ένα ξεχωριστό full band show και μάλιστα σε διπλό ραντεβού: Παρασκευή 28 Νοεμβρίου για τη Θεσσαλονίκη (στο Principal) και Σάββατο 29 Νοεμβρίου για την Αθήνα (στο Gagarin 205)
Κάπου στα μέσα του 1980 οι Nick Hallam και Rob Birch ένωσαν τις ετερόκλητες μουσικές τους επιρροές που συμπεριλάμβαναν από την punk έως τη glam rock σκηνή της εποχής έως τη hip hop και την electronica. Οι Stereo MC’S δημιουργήθηκαν και έμελλε να αποτελέσουν τους προπάτορες της ηλεκτρονικής μουσικής. Από τα μικρά clubs οι Stereo MC’S δεν άργησαν να βρεθούν σε μεγάλες αρένες κερδίζοντας και το σεβασμό της hip-hop σκηνής.
Τα άλμπουμ “Supernatural” και “Connected” όρισαν και επηρέασαν όσο λίγα την electro-dance μουσική, ενώ το “Deep Down and Dirty” ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο πετυχημένους δίσκους των 2000s με το ομώνυμο τραγούδι να κάνει ιδιαίτερα δημοφιλές το βρετανικό σχήμα.  
Με όπλο τις εμπνευσμένες λούπες τους παραισθησιογόνους ήχους  και τους καυστικούς τους στίχους συνεχίζουν να συνθέτουν καταπληκτικά τραγούδια με τα οποία ντύνουν τα περιβόητα shows τους. «Ακόμη το αγαπάμε για αυτό το κάνουμε. Πιστεύω πως δεν έχουμε βγάλει ακόμη την καλύτερη μας μουσική. Μου άρεσαν πολύ αυτά τα 3 νέα τραγούδια. Γενικότερα αναζητούμε κάτι καινούριο στη μουσική μας» δηλώνει ο Nick Hallam προετοιμάζοντας μας για όσα πρόκειται να δούμε στην Ελλάδα!
from:


from:www.avopolis.gr