Translate

Tuesday, November 11, 2014

Ο Robert Plant απέρριψε πρόταση 500 εκατ. λιρών για περιοδεία των Led Zeppelin!!!

Πόσο εύκολο είναι να πεις όχι σε 500 εκατομμύρια λίρες; Αν είσαι ο Rober Plant, μπορείς να πεις όχι σε οτιδήποτε και οποιονδήποτε.
Όπως αναφέρει η Mirror, στον Plant και τα υπόλοιπα μέλη των Led Zeppelin, έγινε πρόταση από τον πολυεκατομμυριούχο Σερ Richard Branson για περιοδεία που θα περιελάμβανε 35 εμφανίσεις, οι οποίες δεν υπήρχε αμφιβολία ότι θα ήταν Sold Out.

Όλοι υπέγραψαν εκτός από τον Robert Plant, ο οποίος θα έπαιρνε 190 εκατομμύρια λίρες, όσα και οι Jimmy Page και Paul Jones. Η συνολική συμφωνία θα ξεπερνούσε τα 500 εκατομμύρια, ωστόσο o Plant δεν συγκινήθηκε.
Ο 66χρονος θρύλος της ροκ φέρεται να είπε ότι δεν “ήταν σωστό να κάνει κάτι τέτοιο”.
Πηγή κοντά στους Led Zeppelin, τόνισε ότι έγινε προσπάθεια να μεταπειστεί, ωστόσο αυτό είχε αποφασίσει και δεν έκανε πίσω.
Ο Richard Branson, είναι μεγάλος φαν των Led Zeppelin και ήταν έτοιμος να μετονομάσει ένα από τα τζετ, που του ανήκουν σε “Starship” για να χρησιμοποιηθεί στις μετακινήσεις του γκρουπ κατά τη διάρκεια της περιοδείας.



Στους Led Zeppelin, προσφέρθηκαν ακόμα 70 εκατομμύρια λίρες από διαφημιστικά έσοδα, καθώς και η επιλογή για άλλες 45 εμφανίσεις σε 5 συναυλιακούς χώρους. Τα μετρητά θα μοιράζονταν ανάμεσα στους Plant, Page, Jones, ενώ θα έπαιρνε αμοιβή και ο Jason Bonham, γιος του πρώην ντράμερ του συγκροτήματος John.
“Ήταν μια εξαιρετική πρόταση, ωστόσο ο Robert ζήτησε 48 ώρες να το σκεφθεί και η απόφασή του ήταν σοκαριστική. Δεν μπορεί να γίνει χωρίς αυτόν”, είπε η ίδια πηγή.
Οι Led Zeppelin, οι οποίοι ιδρύθηκαν το 1966, έχουν πουλήσει περισσότερα από 300 εκατομμύρια δίσκους. Η τελευταία τους συναυλία έγινε στο O2 του Λονδίνου, στις 10 Δεκεμβρίου του 2007.
from:www.e-radio.gr