Translate

Thursday, July 10, 2014

Το απίστευτο tweet της Rihanna για το «ξύλο» που έφαγε η Βραζιλία

Ποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν βλέπουν Μουντιάλ; Και ποιος είπε ότι ανάμεσα σε αυτές που παρακολουθούν, υποστηρίζουν την ομάδα τους και τουιτάρουν κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν μπορεί να είναι και η Rihanna;
Και όμως, προς έκπληξη πολλών, η τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος έδειχνε από την αρχή του Παγκόσμιου Κύπελλου την αγάπη της για την στρογγυλή θεά, αλλά και την υποστήριξή της για την Βραζιλία, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter. 
Δυστυχώς, η ομάδας της αποκλείστηκε από την Γερμανία με το επικό σκορ 7-1, το οποίο δεν παρέλειψε να σχολιάσει με έναν αρκετά ανορθόδοξο τρόπο!
H RiRi αυτοσαρκάστηκε μέσα από το tweet της, παρομοιάζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα με το ξύλο που έτρωγε από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown.
«Η Γερμανία “χτύπησε” την Βραζιλία πιο δυνατά απ' ότι χτυπούσε εμένα ο Chris», έγραψε η νεαρή ποπ σταρ, κάνοντας τον λογαριασμό της να πάρει «φωτιά» από fav, retweets, αλλά και σχόλια.


Στο τέλος, βέβαια, φαίνεται ότι το μετάνιωσε και το «κατέβασε», μιας και δεν υπάρχει πλέον η εν λόγω ανάρτηση στον λογαριασμό της, αλλά οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν ήδη προλάβει να το αποθηκεύσουν!