Translate

Wednesday, July 16, 2014

Η πιο μεγάλη παράνομη (μουσική) μπίζνα στην Ευρώπη.

Η γερμανική αστυνομία οδηγήθηκε στην εξάρθρωση αυτού που ονόμασε «την μεγαλύτερη παράνομη δραστηριότητα εκτύπωσης δίσκων στην Ευρώπη».
Μετά από έρευνα, διάρκειας 2 χρόνων, ένας τεράστιος αριθμός CD,  DVD αλλά και βινυλίων κατασχέθηκαν από τις πόλεις  Aschaffenburg και Hessen, ενώ οι Γερμανικές αρχές συνεχίζουν να εξετάζουν το υλικό που έχουν στα χέρια τους.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ομοσπονδίας της Γερμανικής Μουσικής Βιομηχανίας, Dr. Florian Drücke, «το υλικό αποδεικνύει πως η απάτη δεν είναι προϊόν ερασιτεχνών που δεν ήξεραν πως να κάνουν την δουλειά, αλλά εξειδικευμένων, επαγγελματικών οργανώσεων που προκαλούν μεγάλη ζημιά στους καλλιτέχνες και στην βιομηχανία της μουσικής».
Αλλά Γερμανοί είναι, δεν θα μπορούσαν να μην βάλουν τα νούμερα κάτω. Τα ανέλυσαν, λοιπόν, και κατέληξαν πως από τη στιγμή που υπάρχει ζήτηση σε CD γύρω στο 70%, της συνολικής μουσικής παραγωγής, καλά θα κάνουν να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά περισσότερο προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση υπάρχει και μεγάλη (παράνομη) προσφορά. 
from:www.avopolis.gr