Translate

Thursday, July 24, 2014

Lana Del Rey: Η αλήθεια είναι ότι κοιμήθηκα με πολλούς άντρες στον χώρο...

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ανέβεις στην κορυφή της μουσικής βιομηχανίας. Ένας είναι με πολλή σκληρή δουλειά. Ένας άλλος είναι να έχεις μπατζανάκη τον διευθυντή μεγάλης πολυεθνικής δισκογραφικής εταιρίας. Ένας τρίτος είναι να πηγαίνεις από κρεβάτι σε κρεβάτι (το γνωστό bed hopping που λένε και στην Αγγλία). 
 
Και μετά υπάρχει και ο τρόπος της Lana που ναι μεν πήγε από κρεβάτι σε κρεβάτι, αλλά κανείς από τους άντρες με τους οποίους κοιμήθηκε δεν ενδιαφέρθηκε να της υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο (το γνωστό «κορόιδο σε πιάσανε» που λέμε εδώ, στην Ελλάδα).
 
Όταν ρωτήθηκε πρόσφατα για το περιεχόμενο του τραγουδιού της "Fucked My Way Το Τhe Top",  η Lana Del Rey παραδέχτηκε ότι είναι αυτοβιογραφικό, αλλά μέχρις ενός σημείου. Γιατί μπορεί, πράγματι, να έχει κοιμηθεί με πολλούς ισχυρούς άντρες της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όμως δεν χρωστάει την καριέρα της σε κανέναν από αυτούς, αφού κανείς τους δεν φρόντισε στην συνέχεια να την βοηθήσει. Πράγμα που, όπως είπε η ίδια, το βρίσκει ιδιαίτερα ενοχλητικό.
 
Πάντως η συζήτηση κατέληξε ρομαντικά, με τη Lana να λέει πως αν έχει μάθει κάτι από την ερωτική της ζωή αυτό είναι ότι «η αγάπη δεν έρχεται εύκολα και πως πρέπει να παλεύεις πολύ για μια σχέση». 
from:www.avopolis.gr