Translate

Monday, March 31, 2014

Tiësto : Μετά τη διάσειση από ατύχημα επί σκηνής αναγκάστηκε (για άλλους λόγους) να ακυρώσει show στη Βενεζουέλα

1058919-Tiesto-617
Τα δύο γεγονότα δε συνδέονται, απλά οι τελευταίες 2 εβδομάδες μάλλον έντονες είναι για τον δημοφιλή dj.
Πριν από 10 περίπου μέρες, το Σάββατο 22 Μαρτίου και ενώ ανέβαινε στη σκηνή του SAP Center στο San Diego παραπάτησε και πέρασε μέσα από μια μεγάλη LCD οθόνη που βρισκόταν στα πλάγια της σκηνής για προβολή. Τη γλύτωσε με μια διάσειση και κατάφερε μάλιστα να παίξει την Παρασκευή μετά από το συμβάν, στις 28 δηλαδή, στο Ultra Music Festival στο Μαϊάμι.
Στις 4 Απριλίου όμως που θεωρητικά θα έπαιζε στη Βενεζουέλα δεν είναι η διάσειση ο λόγος αναβολής της συναυλίας. Όπως λέει το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε σχετικά με την αναβολή (διευκρινίστηκε χαρακτηριστικά αυτό) της εμφάνισης του Tiësto στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, ο λόγος έχει να κάνει με την πολιτική και κοινωνική σταθερότητα της χώρας. «Δεν είναι καιρός για πάρτι» καταλήγει η ανακοίνωση.
Να θυμίσουμε ότι δεν είναι στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας αυτά που λέει ο Ολλανδός. Η χώρα είναι σε παρατεταμένη πολιτική αστάθεια από τον Φεβρουάριο και η κυβέρνηση του NicolásMaduro είναι υπεύθυνη για τη χρήση εκτεταμένης αστυνομικής αλλά και στρατιωτικής βίας κατά των πολιτών στις διαδηλώσεις που συνταράσσουν τη χώρα όπως και για την φυλάκιση εκατοντάδων διαδηλωτών σε στρατόπεδα.

from:www.avopolis.gr