Translate

Thursday, January 23, 2014

Η Adele ξαναβγαίνει σε περιοδεία!


Adeletour-photos

Το 2011 ήταν η τελευταία συναυλία που έδωσε η Αγγλίδα τραγουδίστρια και είχε ακολουθήσει μια σειρά από δημοσιεύματα (που είχε επιβεβαιώσει και η ίδια το αληθές τους) που την ήθελε να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη φωνή της. Αυτά λύθηκαν αλλά στο μεταξύ η συμπαθής ερμηνεύτρια έμεινε έγκυος και τον Οκτώβρη του 2012 γέννησε το πρώτο της παιδί. Όπως επανειλημμένα είχε δηλώσει σε συνεντεύξεις δεν σκόπευε να βγει σε τουρνέ πριν ο υιός της συμπληρώσει το δεύτερο έτος.
Και μπορεί να έχουμε ακόμα αρκετό καιρό μέχρι τον Οκτώβρη του 2014 που ο πιτσιρικάς θα γίνει 2 ετών αλλά όταν μιλάμε για τουρνέ της Adele, έχουμε να κάνουμε με υπερπαραγωγή και με εκατοντάδες διευθετήσεις. Γι αυτό και ανακοινώθηκε από τώρα ότι η Adeleσκοπεύει το 2015 να κάνει τουρνέ στο Ηνωμένο Βασίλειο και τηΒόρειο Αμερική και ίσως αυτό να επεκταθεί κι σε παγκόσμια τουρνέ.
Όμως η Adele έχει ξεκινήσει ήδη την ηχογράφηση του τρίτου της δίσκου που σκοπό έχει να είναι έτοιμος προς κυκλοφορία πριν την αρχή της προαναφερθείσας τουρνέ το 2015.
from:www.avopolis.gr