Translate

Wednesday, December 18, 2013

Να και ενα καλό νέο: O Justin Bieber δήλωσε σε πρωινή εκπομπή στο αμερικάνικο ραδιοφωνικό αέρα ότι αποσύρεται από τη μουσική!!!!

Ο 19χρονος (πια) pop star εχθές (Τρίτη 18/12) δήλωσε σε πρωινή εκπομπή στο αμερικάνικο ραδιοφωνικό αέρα ότι αποσύρεται από τη μουσική. Έσπευσαν βέβαια τις αμέσως επόμενες ώρες executives και λοιποί της αυλής του να δηλώσουν ότι κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει αλλά όπως έχει ομολογήσει και ο ίδιος μέσα στο 2013, η τελευταία χρονιά δεν ήταν η καλύτερη γι αυτόν.
Οι μέρες του 2009 έχουν περάσει, τότε που ο 16χρονος σάρωνε τα charts (λέμε εμείς αν και ο ίδιος λέει οτι απλά δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ορθώς την πραγματικότητα γι αυτό και στράφηκε για συμβουλές στον μέντορα του, τον Usher).
Πάντως το σίγουρο είναι ότι η απότομη επιτυχία του νεαρού στην εφηβεία του λογικό ήταν να του δημιουργήσει νευρώσεις από το απότομο του ανελκυστήρα προς τα πάνω πατώματα του status, οπότε δεδομένης της εφηβείας τα φετινά στραβοπατήματα με συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν σχεδόν αναμενόμενα απότοκα της όλης κατάστασης.


from:www.avopolis.gr