Translate

Friday, March 8, 2013

Άρχισε (ξανά) το κράξιμο ο Noel

Είχε περάσει καιρός που κάποιος από τους αδερφούς Gallagher να έκραξε κάποιον ή κάτι. Και πάνω που θα παθαίναμε σύνδρομο στέρησης, ήρθε ο Noel και μας αποζημίωσε. 

Τι του έφταιξε αυτή τη φορά; Τα Brit Awards, o Dominic Howard των Muse και όλοι οι παρευρισκόμενοι των βραβείων. Αφού δήλωσε αδιάφορος από την τελετή στη συνέχεια άνοιξε το στόμα του και είπε τα παρακάτω:

«Δεν έχουν απομείνει χαρακτήρες στη μουσική. Όταν πρωτοξεκινήσαμε υπήρχε ένα ποσοστό υγιών ανθρώπων στον χώρο, τώρα όλοι είναι καριερίστες. Ξέρετε τι είδα να κάνουν οι άνθρωποι στα Brits; Να τρώνε. Είδα τον ντράμερ των Muse να καπνίζει ηλεκτρονικό τσιγάρο. Ένα τσιγάρο με μπαταρία. Ήθελα να του πω “Σοβαρά τώρα; Σοβαρά; Κάνε μου μια χάρη ρε φίλε και πήγαινε έξω να κάνεις ένα κανονικό ή αλλιώς μην κάνεις καθόλου”.» είπε μεταξύ άλλων ο Noel για να συμπληρώσει:

«Δε συνέβη τίποτα στα Brits, όπως τίποτα δεν έγινε και στα πάρτι μετά. Υπήρχαν πολλοί νέοι τύποι με καπέλα και iPhone. Ή παίρνουν μέρος σε ένα ομαδικό βιντεοπαιχνίδι ή απλά ενθουσιάζονται να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο. Και όλοι φοράνε καπέλα. Από πού ήρθαν αυτά τα καπέλα; Πάμε πίσω πάλι σε κάποιον εφιάλτη του Ντίκενς. Δε το καταλαβαίνω. Άνθρωποι με καπέλο και Blackberry κάτω των 30, θα έπρεπε να πυροβολούνται. Ή να λιθοβολούνται μέχρι θανάτου.»
from:www.poprocknews.gr