Translate

Thursday, February 7, 2013

Name your price και απόκτησε το The Undressed EP των Cyanna

Μετά την κυκλοφορία του "The Undressed EP" σε περιορισμένο αριθμό βινυλίων, η πρώτη ανεξάρτητη παραγωγή των Cyanna διατίθεται πλέον και ψηφιακά με τη λογική του name your price στο bandcamp (cyanna.bandcamp.com)!

Από δωρεάν μέχρι όποια τιμή κρίνουν οι fans του γκρουπ ότι θέλουν να διαθέσουν μπορούν να αποκτήσουν το ΕΡ, το οποίο περιέχει και το κομμάτι ?I Am Cannibal? που έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση. Πολλοί μιλούν για την κορυφαία στιγμή των Cyanna στη 10ετή πορεία τους, ενώ ο τραγουδιστής των Inspiral Carpets, Stephen Holt, δήλωσε στο twitter πως το ?I Am Cannibal? είναι το αγαπημένο του τραγούδι αυτήν την περίοδο, παραγγέλνoντας το βινύλιο!


Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το βίντεο κλιπ του "I Am Cannibal" σε σκηνοθεσία από τους the cOre συμπληρώνοντας την αισθητική του κομματιού. Δείτε το βίντεο στο cyanna.gr

Σε λίγες μέρες το ?The Undressed EP? θα είναι διαθέσιμο στο itunes και λοιπά online stores, μαζί με μία σειρά από remixes σε τραγούδια του EP, από τους Δημήτρη Παπασπυρόπουλο, GDaddie και Hiras.

Links:
http://cyanna.gr/
http://cyanna.bandcamp.com/

from:www.poprocknews.gr