Translate

Monday, November 5, 2012

Lady Gaga: "Γιατί δεν σχολιάζει κανείς το βάρος της Adele;"


Η απόλυτη δήλωση του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, ανήκε στην Lady Gaga. Η Mother Monster υπερασπίστηκε τις (μικρές) αλλαγές που έχουν υπάρξει στο σώμα της τους τελευταίους μήνες, τονίζοντας πως τα media έχουν σχολιάσει υπερβολικά το βάρος της.
Είπε στο περιοδικό Stylist: "Ήξερα πως κυκλοφορούν κάποιες φωτογραφίες στο Internet. Κάποια μέρα, με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ρώτησε "Πήρες κιλά;" - όλοι μιλούσαν γι`αυτό στα media, αλλά πραγματικά,
κάτι τέτοιο δεν με ενδιέφερε. Αλλά κάτι τέτοιο έπαιζε συνέχεια στις ειδήσεις, μαζί με τα νέα για τις εκλογές και για την παγκόσμια οικονομική κρίση. Σκέφτηκα: "Αυτό που κάνουν είναι γελοίο!" Τι παράδειγμα δίνουν σε ένα νέο κορίτσι;  Ειλικρινά, δεν πιστέυω ότι είμαι χοντρή, διότι, ειλικρίνα, πήρα περίπου 12 κιλά. Αλλά η Adele είναι πιο παχουλή από μένα. Γιατί δεν σχολιάζει κανέις την Adele; Για να ξεκαθαρίσω, πρόκειται για μια κοπέλα που είναι υπέροχη και την αυτοπεποίθηση της πρέπει να την φτάσω κι εγώ. Έχει θέσει πολύ ψηλά τον πύχη για όλες τις γυναίκες. Επιδιώκω να γίνω μια γυνάικα με αυτοπεποίθηση και να εκφράζω πολιτικά ενεργές απόψεις που να εμπνέουν τους νέους ανθρώπους"
from:www.mtvgreece.gr