Translate

Monday, May 14, 2012

H συναυλία-άθλος της Lady Gaga στην Ταϊλάνδη!


Lady Gaga αυτές τις μέρες προετοιμάζεται για μια συναυλία επικών διαστάσεων στο εθνικό στάδιο της Ταϊλάνδης! Η συναυλία της, με αφορμή την "Born This Way Ball" περιοδεία, θα γίνει στο Rajamangala stadium, που βρίσκεται στην Bangkok  και θα είναι η μεγάλύτερη που έχει γίνει στην σύγχρονη ιστορία της χώρας!
Μέχρι στιγμής, το 80% των εισιτηρίων έχουν εξαντληθεί (συνολική χωρητικότητα σταδίου=65.000), σε μια συναυλία που αναμένεται να γίνει σε δυο εβδομάδες.

Όμως, εκτός από το αρκετό πιθανό sold-out, η συναυλία της Lady Gaga αγγίζει τα όρια του άθλου και για πολλούς ακόμα λόγους: "Είναι η μεγάλυτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην χώρα, μεγάλυτερη κι από αυτή του Michael Jackson το 1993. Θα χρειαστούμε 3 αεροπλάνα 747 και 20 containers για να μεταφέρουμε τον εξοπλισμό" δήλωσε ο Neil Thompson, μέλος της ομάδας παραγωγής της περιοδείας της Lady Gaga. O Thompson μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων The Nation, αναφέρθηκε στο τιτάνιο εγχείρημα των περιοδειών της Lady Gaga: "Η Lady Gaga συνεργάζεται μόνο με άτομα που εμπιστεύεται. Είναι το απολυτο αφέντικό στις εμφανίσεις της και θέλει να σχεδιάζει προσεκτικα την κάθε λεπτομέρεια. Πρόκειται για μια περιοδεία που την οργανώνουμε εδώ και τρία χρόνια. Μόνο η εμφάνιση της στην Bangkok ήταν το αντικείμενο των μελετών μας για ένα ολόκληρο χρόνο."
Η...ομάδα της Mother Monster περιλαμβάνει συνολικά 150 άτομα, που εργάζονται σύμφωνα με τις εντολές της, ενώ μόνο για το ενδυματολογικό κομμάτι των εμφανίσεων της, μεταφέρουν 40 ντουλάπες με ρούχα και 50 ζευγάρια παπουτσιών σε κάθε προορισμό. Η δήλωση του Thompson έκλεισε με τον βασικότερο στόχο της ομάδας της Gaga για την επίσκεψη της στην Ταϊλάνδη: "Πρέπει να σχεδιάσουμε το καμαρίνι της. Θέλει το καμαρίνι σε κάθε χώρα που επισκέπτεται, να έχει κάτι από την ατμόσφαιρα και τον πολιτισμό της. Θα είναι αρκετά ευρύχωρο, με μια γεύση από Ταυλάνδη..."