Translate

Sunday, October 31, 2010

THE END OF Technics SL-1200

Στις 20 Οκτωβρίου, η εταιρεία είπε ότι σταματα την παραγωγής των Technics SL-1200MK6 αναλογικών πικάπ, το SH-EX1200 αναλογικό μίκτη ήχου και το RP-DH1200 και RP-DJ1200 στερεοφωνικά ακουστικά, λόγω των προκλήσεων στην αγορά.
 «Panasonic αποφάσισε να τερματίσει την παραγωγή κυρίως λόγω της μείωσης της ζήτησης για τα εν λόγω προϊόντα και αναλογικά επίσης την αυξανόμενη δυσκολία στην προμήθεια  αναλογικών στοιχείων που απαιτούνται για τη διατήρηση της παραγωγής», η εταιρεία ανέφερε σε δήλωση που εκδόθηκε με στο Τόκιο Reporter.
Panasonic είπε ότι οι πωλήσεις των αναλογικών πικαπ αντιπροσωπεύουν σήμερα περίπου το 5 τοις εκατό του αριθμού από δέκα χρόνια πριν. Προς το παρόν η εταιρεία δεν έχει σχέδια για την τοποθέτηση αναλογικών πικάπ πίσω στην αγορά.
Τα πλατό του sl-1200 είναι καταξιωμένα για την γρήγορη εκκίνηση και αξιοπιστία, που επιτυγχάνεται μέσω μαγνητών, σε αντιδιαστολή με ιμάντα  και με βαριά βάση του 12,5 κιλών (που αποτελείται από αυτό που είναι γνωστό ως Technics Non Resonance Compound.
Μαλλον ειναι το τελος μιας πολλη ομορφης εποχης για ολους εμας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!