Translate

Friday, April 9, 2010

Στην Πάτρα μιά απο τις τελευταίες συναυλίες των Scorpions!

Τον Ιούνιο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο


«Δεν θα θέλαμε να δούμε τους Scorpions με... μαγκούρες»! Ζεσταίνουν τις μηχανές, βγάζουν εισιτήρια και ετοιμάζονται προκειμένου να είναι στο πλάι των αγαπημένων τους ρόκερ στις τελευταίες συναυλίες τους. Το δημοφιλέστατο ροκ συγκρότημα, που ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τη μουσική σκηνή, ξεκινάει το Μάιο μια «περιοδεία αποχαιρετισμού» από τη Γερμανία. Οι φανατικοί θαυμαστές τους ιστορικού συγκροτήματος είναι στις επάλξεις προκειμένου να απολαύσουν όσες περισσότερες συναυλίες μπορούν.

«Δεν θέλαμε να γίνει αυτό το πράγμα, μας λυπεί το γεγονός αφάνταστα, ωστόσο είναι σημαντικό ότι φεύγουν όρθιοι από τη σκηνή! Το περιμέναμε βέβαια, καθώς οι επικεφαλής είναι 62 ετών. Δεν θα θέλαμε να δούμε σε συναυλίες τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες με... μαγκούρες» δηλώνει σήμερα στην «Espresso» ο πρόεδρος του fan club των Scorpions στην Ελλάδα Νίκος Αρβανίτης. Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση του γερμανικού συγκροτήματος μέσω Διαδικτύου: «Φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής μας» ήταν τα λόγια τους έπειτα από πορεία 45 ετών (!).

Το γερμανικό συγκρότημα ιδρύθηκε το 1965 στο Ανόβερο από τον κιθαρίστα Rudolf Schenke και λίγα χρόνια αργότερα έγινε μέλος ο τραγουδιστής Klaus Meine. Οι δύο άντρες είναι σήμερα 62 ετών. «Ζήσαμε το όνειρό μας. Πετύχαμε όσα μπορεί να πετύχει κανείς με ένα rock band» δήλωσε ο Klaus Meine. «Μεγαλώσαμε πια. Καλύτερα να τελειώσουμε εδώ, με ένα δυνατό τελευταίο δίσκο» ήταν η δήλωση του κιθαρίστα του συγκροτήματος Rudolf Schenke. Το Μάρτιο θα κυκλοφορήσει το τελευταίο άλμπουμ των Scorpions, το 22ο κατά σειρά, με τίτλο «Sting in the Tail», το οποίο, σύμφωνα με τους ίδιους, είναι ένα από τα καλύτερα που έχουν ηχογραφήσει.

Οι θαυμαστές της θρυλικής hard rock μπάντας περιμένουν ξανά τους γερόλυκους στη χώρα μας. Αλλωστε εδώ οι συναυλίες τους είναι πάντα sold out. Οι οπαδοί τους είναι χιλιάδες και κάθε φορά με τον ίδιο ενθουσιασμό τραγουδούν και χορεύουν στα lives τους. Το πρόγραμμά τους βέβαια δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί -εξάλλου είναι νωρίς- αλλά προγραμματίζονται προς το παρόν δύο συναυλίες, συγκεκριμένα μία στην Πάτρα (πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η συναυλία θα γίνει τον Ιούνιο στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο) και μία στα Ιωάννινα. «Θα πάμε σίγουρα στη Γερμανία και θα ακολουθήσουμε τους Scorpions σε όσες περισσότερες συναυλίες μπορούμε. Εχουμε ξεσηκωθεί!» προσθέτουν οι fans του θρυλικού συγκροτήματος.
πηγη thebest.gr