Translate

Tuesday, April 27, 2010

Και φέτος οι Pink Martini σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι η πολυπολιτισμική κολλεκτίβα που ακούει στο όνομα «Pink Martini» έρχεται στην Ελλάδα για να μας κεράσει ένα κοκτεϊλ μεθυστικών pop ήχων.
Ανακατεύοντας τη jazz με τη pop και το rock, και τις μουσικές κουλτούρες με την μοντέρνα αισθητική, το 12μελές σχήμα θα βρεθεί για δύο εμφανίσεις στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις 8 και 9 Ιουλίου σε Θέατρο Λυκαβηττού και στο Θέατρο Γης αντίστοιχα.
Μαζί τους οι Pink Martini θα φέρουν και υλικό από το νέο τους album με τίτλο «Splendor In The Grass». Πρόκειται για την τέταρτη δισκογραφική τους δουλειά, η οποία περιέχει δικά τους τραγούδια αλλά και τέσσερις διασκευές, ενώ τραγουδούν σε διάφορες γλώσσες και διαλέκτους (Αγγλικά, Γαλλικά, Ναπολιτάνικα, Ιταλικά και Ισπανικά).
Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από τις 3 Μαϊου προς 40 Ευρώ μέσω internet (www.ticketservices.gr), στο 210 7234567, στα δισκοπωλεία Public και στο Tickethouse. Τα βράδια των συναυλιών από τα ταμεία των Θεάτρων προς 45 Ευρώ. Ας μην ξεχνάμε ότι οι προηγούμενες συναυλίες των Pink Martini στη χώρα μας ήταν sold out, οπότε η προαγορά εισιτηρίων θα ήταν μια φρόνιμη ιδέα για όσους ενδιαφέρονται.    from...www.e-radio.gr