Translate

Monday, March 2, 2020

Ο αστέρας της reggae Alpha Blondy επιστρέφει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, για εμφανίσεις σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη


Την επιστροφή του Alpha Blondy στην Ελλάδα ανακοίνωσε το Release Athens Festival, που καθώς φαίνεται θα στήσει και φέτος μια reggae ημέρα στην Πλατεία Νερού, όπως συνέβη και το 2019, όταν έφερε στην Αθήνα τον Damian Marley.

Ο αστέρας της reggae από την Ακτή Ελεφαντοστού σάρωσε τα ελληνικά ραδιόφωνα τη δεκαετία του 1990 με το "Rendez-Vous" (από το άλμπουμ Masada, 1992), κερδίζοντας έναν πυρήνα κοινού που έκτοτε έμεινε μαζί του. Τελευταίος του δίσκος μέχρι σήμερα είναι το Human Race του 2018. Στην Ελλάδα έρχεται με τους 12μελείς Solar System, που θεωρούνται μία από τις καλύτερες μπάντες στον συγκεκριμένο ήχο.
Ο Alpha Blondy θα παίξει πρώτα στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 25 Ιουνίου
 -στο Fix Factory Of Sound Open Air. Στο Release Athens θα εμφανιστεί την Παρασκευή 26 Ιουνίου, ως headliner. Τα ονόματα που θα τους πλαισιώσουν, θα ανακοινωθούν σε δεύτερη φάση.
Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης, η προπώληση ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί. Η τιμή διάθεσης των εισιτηρίων είναι 22 ευρώ, για περιορισμένο αριθμό. Μετά την εξάντλησή τους, θα ανακοινωθούν οι επόμενες φάσεις της προπώλησης. Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα online (www.viva.gr και www.fixfactoryofsound.gr), τηλεφωνικά (11876) και στα καταστήματα Reload και Wind. 
Για τη συναυλία της Αθήνας, η προπώληση ξεκινάει επίσης σήμερα Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί -προς 25 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Διάθεση εισιτηρίων:
Τηλεφωνικά στο 11876
Online στα www.releaseathens.gr / www.viva.gr  
Φυσικά σημεία: Kαταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης, πολυχώρος Yoleni‘s (Σόλωνος 9, καθημερινά 8:00-00:00, Σάββατο 9:00-00:00, Κυριακή 10:00-20:00) και Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, με πρώτη τιμή στα 80 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές: Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους, οpen-bar, προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο, ιδιωτικό parking, ξεχωριστές τουαλέτες.
from:www.avopolis.gr