Translate

Friday, January 24, 2020

Οι Placebo επιστρέφουν στην Αθήνα το καλοκαίρι, για τα 25 χρόνια του Rockwave Festival


Τα 25 χρόνια ζωής συμπλήρωσαν μέσα στο 2019 οι Placebo. Και τι πιο ταιριαστό από το να έρθουν ξανά στην Αθήνα, ώστε να τα γιορτάσουν από κοινού με το Rockwave Festival, το οποίο επίσης συμπληρώνει 25 χρόνια φέτος.

Το γκρουπ των Brian Molko & Stefan Odsel με τις διεθνείς πωλήσεις των 11.000.000 αντιτύπων είναι βέβαια πολύ γνωστό και αγαπητό στην Ελλάδα. Τελευταία τους μέχρι σήμερα δουλειά ήταν το άλμπουμ του 2013 Loud Like Love (Βρετανία #13, Η.Π.Α. #98, Αυστραλία #9, Γαλλία #3, Γερμανία #3), είναι όμως γνωστό ότι δουλεύουν ήδη από πέρυσι πάνω σε νέο δίσκο. Οπότε είναι πολύ πιθανό ότι θα μας επισκεφθούν στην Αθήνα με φρέσκο υλικό.



Οι Placebo θα παίξουν στο Terra Vibe της Μαλακάσας το Σάββατο 27 Ιουνίου -τα ονόματα που θα τους πλαισιώσουν, θα ανακοινωθούν από το Rockwave Festival σε δεύτερη φάση. Αυτή θα είναι η 2η (μέχρι στιγμής) ημέρα για το φετινό Rockwave, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί και εκείνη με headliners τους Deep Purple, για τις 6 Ιουνίου.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στις 10.30 το πρωί. Στην πρώτη φάση, η γενική είσοδος τιμάται 42 ευρώ, ενώ στη δεύτερη η τιμή θα διαμορφωθεί στα 45 ευρώ. Παράλληλα, διατίθεται και εισιτήρια Golden Standing στα 80 ευρώ, αλλά και VIP, στην ίδια τιμή. 

Οι τιμές αυτές αναπροσαρμόζονται (αντίστοιχα) σε 46,20, 49,50 και 88 ευρώ, για όσους επιλέξουν να αγοράσουν εισιτήρια online.


Η ηλεκτρονική προπώληση γίνεται μέσω www.hunteragency.gr και www.viva.gr, ενώ διαθέσιμη είναι και η τηλεφωνική κράτηση μέσω 11876. Φυσικά σημεία προπώλησης, είναι τα εξής: 
- Hunter Agency (Πανεπιστημίου 42, Αθήνα)
- Musicland (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη)
- Stereodisc (Αριστοτέλους 4, Θεσσαλονίκη)
- Καταστήματα Reload, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Yoleni's, Viva Spot Τεχνόπολης