Translate

Tuesday, September 10, 2019

Οι Beatles δημοσιεύουν ακυκλοφόρητη demo ηχογράφηση από το 1969


Ένα ακυκλοφόρητο demo του τραγουδιού "Oh! Darling" από τις ηχογραφήσεις του 1969 που έδωσαν το άλμπουμ Abbey Road (Βρετανία #1, Η.Π.Α. #1, Αυστραλία #1, Καναδάς #1, Δυτική Γερμανία #1, Ιαπωνία #3) έδωσαν αυτές τις μέρες στη δημοσιότητα οι Beatles: έχει διάρκεια 1 λεπτό και 20 δευτερόλεπτα και μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.Το demo, ονόματι take 4, έρχεται να λειτουργήσει ως promo για την επικείμενη σούπερ επανέκδοση του Abbey Road, το οποίο γιορτάζει φέτος τα 50 του χρόνια. 
«Αρχικά σκοπεύαμε να εντάξουμε το "Oh! Darling" στο άλμπουμ Get Back, εκείνο που έγινε τελικά Let It Be», δήλωσαν οι Beatles, «ο δε Paul McCartney το έγραψε έχοντας κατά νου την αναπαράσταση μιας 1950s rock 'n' roll αίσθησης».
Η εορταστική επανέκδοση του Abbey Road θα κυκλοφορήσει από την Apple Corps στις 27 Σεπτεμβρίου, σε διεθνή διανομή από την Universal. 
Συνολικά, θα περιλαμβάνονται σε αυτήν 23 bonus κομμάτια. Αν και θα υπάρξουν και απλούστερες εκδοχές της, η super deluxe έκδοση προβλέπεται να απλωθεί σε 4 CD, περιλαμβάνοντας και μια ολότελα νέα stereo μίξη του αρχικού άλμπουμ δια χειρός Giles Martin -γιου του παραγωγού George Martin, ο οποίος δεν βρίσκεται πια εν ζωή.Μαζί με όλα αυτά, θα μπει και ένα βιβλίο 100 σελίδων με πρόλογο του Paul McCartney, εισαγωγή από τον Giles Martin, ένα άρθρο ιστορικής φύσης από τον Kevin Howlett και ένα κείμενο του δημοσιογράφου David Hepworth γύρω από τη διαχρονικότητα και την επίδραση του Abbey Road

from:www.avopolis.gr