Translate

Monday, May 6, 2019

Εκ νέου επίθεση στο σύγχρονο χιπ χοπ από τον Eminem


Τι κι αν βγήκε ακόμα και ο Justin Bieber να σχολιάσει τις επιθέσεις του Eminem κατά του mumble rap που έχει γίνει κυρίαρχη τάση στο σύγχρονο χιπ χοπ, λέγοντας ότι μεγάλωσε και δεν το καταλαβαίνει; Ο ίδιος παραμένει επίμονος και αυτή τη φορά όχι μόνο τις σχηματοποιεί σε ένα καινούριο τραγούδι, αλλά καλεί και έναν εκπρόσωπο της γενιάς των 20άρηδων στο πλευρό του. 
Ο λόγος βέβαια για το "Homicide", που μπορείτε να ακούσετε στο τέλος της είδησης, με τον Logic να συνδράμει τον Eminem, ραπάροντας για το πόσο χάλια είναι το auto tune, όσο εκείνος κατακεραυνώνει τους rappers που δεν γράφουν τα raps τους.

Επισήμως, πάντως, το "Homicide" χρεώνεται στη δισκογραφία του Logic, με τον Eminem ως καλεσμένο. Κατά κόσμον Sir Robert Bryson Hall II, ο 29χρονος ράπερ από το
Rockville του Μέριλαντ βρίσκεται σταθερά τα τελευταία χρόνια στις πρώτες θέσεις των αμερικανικών charts (το Everybody του 2017, μάλιστα, τον πήγε και στο νούμερο 1), ενώ για φέτος έχει ήδη καταθέσει ένα άλμπουμ -το soundtrack για το βιβλίο του Supermarket (Η.Π.Α. #56). Έρχεται όμως και άλλο άλμπουμ μέσα στο 2019, με τίτλο Confessions Οf Α Dangerous Mind, και το "Homicide" επιβεβαιώθηκε ότι αποτελεί μέρος αυτού, συνεχίζοντας έτσι το σχετικό promo. 
To "Homicide" είναι μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα (#11 στις YouTube τάσεις), όπου ο Eminem παραμένει ιδιαίτερα δημοφιλής. 



from:www.avopolis.gr