Translate

Sunday, September 23, 2018

Το Spotify θα επιτρέπει πλέον στους καλλιτέχνες να ανεβάζουν κατευθείαν την μουσική τους!!!


Μία πολύ σημαντική αλλαγή έρχεται στο Spotify που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους καλλιτέχνες. Πλέον θα μπορείτε να ανεβάζετε την μουσική σας κατευθείαν στο Spotify και θα είναι χωρίς καμία χρέωση.
Το Spotify αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα μουσικής παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια η άνοδος του ήταν θεαματική όμως αρκετοί αντιμετώπιζαν κάποια προβλήματα. Μέχρι τώρα για να ανεβάσεις την μουσική σου στο Spotify υπήρχαν οι πλατφόρμες διανομής όπως οι CD Baby, TuneCore, Distrokid και Ditto. Αυτές οι πλατφόρμες διανομής χρέωναν όποιον ήθελε να έχει συνδρομή στο Spotify με διάφορα πακέτα. Τώρα όμως αυτό αλλάζει και θα μπορείς να ανεβάζεις κατευθείαν στο Spotify και με καμία χρέωση.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν πάνω από 200,000 καλλιτέχνες στο Spotify. Το Spotify πρόσθεσε για αυτή την αλλαγή: ” Όπως ανεβάζετε μουσική σε άλλες υπηρεσίες , θα πληρώνεστε ανάλογα με τα streams της μουσικής σας. Τα δικαιώματα σας θα πηγαίνουν αυτόματα κάθε μήνα στον τραπεζικό σας λογαριασμό και θα μπορείτε να βλέπετε μία πλήρη αναφορά πόσα χρήματα παίρνετε για κάθε stream. Πλέον θα ανεβάζετε την μουσική σας στο Spotify χωρίς καμία χρέωση ή προμήθεια όσο συχνά και αν ανεβάζετε μουσική”.
Σίγουρα αυτή η αλλαγή θα βοηθήσει αρκετά τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες και θα είναι πιο εύκολο να ακουστεί η μουσική τους.
from:www.dancetoday.gr