Translate

Monday, June 25, 2018

To FarOut είναι ένα από τα καλύτερα beach club του κόσμου και αυτός είναι ο λόγος...


Όταν κάποιος ακούει την λέξη Ελλάδα κατευθείαν οι πρώτες του σκέψεις είναι το καλοκαίρι, η θάλασσα και ο ήλιος. Όταν κάποιος ακούει την λέξη Ίο τότε μόνο μία σκέψη του έρχεται και αυτή είναι Far Out Beach Club !
Το Far Out Beach Club αποτελεί τα τελευταία χρόνια το καλύτερο Beach Club της Ελλάδας και ένα από τα καλύτερα του κόσμου. Η άνοδος του είναι εντυπωσιακή και αυτό φαίνεται κάθε καλοκαίρι από την προσέλευση του κόσμου, τα τρομερά parties αλλά και τα δυνατά Line Up του.



Πριν λίγες ημέρες το Far Out Beach Club ανακοίνωσε το Line Up για το καλοκαίρι 2018 με πολλούς καλλιτέχνες να πραγματοποιούν το ντεμπούτο τους όπως Yellow Claw, DVBBS, Vini Vici, Timmy Trumpet. Επίσης θα έχετε την δυνατότητα να δείτε και να απολαύσετε ξανά μερικά πρόσωπα όπως τους Sunnery James & Ryan Marciano, Nervo, Tigerly, Will Sparks,Marlo.Με τον resident Steve Diaz να το πλαισιώνουν οι Zyrak,Tito,Tvb,Peter Ronnlund και Melody η παραλία του Μυλοπότα για άλλο ένα καλοκαίρι θα γίνει ένας από του καλύτερους προορισμούς του κόσμου.







from:www.dancetoday.gr