Translate

Friday, July 8, 2016

Η αστυνομία βρήκε κρυμμένα 2 εκατομμύρια ευρώ στο Amnesia


Η ισπανική αστυνομία μαζί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών εισέβαλε στο μακροβιότερο club της Ίμπιζα, το Amnesia.

Η επιδρομή έγινε το πρωί της Τρίτης, δύο ώρες μετά την λήξη του εβδομαδιαίου Cocoon party του Sven Vath, και οι αρχές συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του Amnesia, Martin Ferrer, τον γιο του που είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής του club, τον διευθυντή του Amnesia, David de Felipe, και τον λογιστή του, Vincete Perez de Montis, με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Οι έρευνες διακόπηκαν το βράδυ, για να μην επηρεαστεί η λειτουργία του club και η διεξαγωγή των πάρτι του, και συνεχίστηκαν από το πρωί της Τετάρτης.

Μετά από δύο μέρες ερευνών στο Amnesia, στις οικίες καθώς και σε άλλα ακίνητα σε Ίμπιζα και Βαρκελώνη, που ανήκουν στους κατηγορουμένους, βρέθηκαν 2 εκατομμύρια ευρώ κρυμμένα σε μυστικές κρύπτες στο Amnesia.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη δήλωση από τους φοροελεγκτές της Ίμπιζα, τη Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος και τη Δίωξη Ναρκωτικών.

from:www.clubber.gr