Translate

Monday, April 18, 2016

O Axl Rose νέος τραγουδιστής των AC/DC


Ο τραγουδιστής των Guns N' Roses, Axl Rose είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του frontman των AC/DC, Brian Johnson στην παγκόσμια περιοδεία των τελευταίων, όπως έγινε γνωστό την Κυριακή.
Ο Johnson, ο οποίος μπήκε στην μπάντα όταν το 1980 πέθανε ο Bon Scott, αναγκάστηκε να σταματήσει τις υποχρεώσεις του με το θρυλικό συγκρότημα πριν λίγες εβδομάδες, όταν οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδυνεύει να χάσει εντελώς την ακοή του. Αποτέλεσμα ήταν να ακυρωθούν 10 συναυλίες των AC/DC στις ΗΠΑ.
Λίγες μέρες ωστόσο, πριν τις προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη, στο πλαίσιο του Rock or Bust world tour, βρέθηκε λύση, με τον Axl Rose να καλύπτει το κενό, αρχής γενομένης από την συναυλία που θα δοθεί στις 7 Μαΐου στη Λισαβόνα.

H ανακοίνωση: 

«Τα μέλη των AC/DC θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Brian Johnson για τη συμβολή και την αφοσίωσή του στην μπάντα όλα αυτά τα χρόνια. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο θέμα της ακοής και σε ό,τι κάνει μελλοντικά. Όσον και αν θέλουμε αυτή η περιοδεία να τελειώσει όπως άρχισε, καταλαβαίνουμε, σεβόμαστε και υποστηρίζουμε την απόφαση του να σταματήσει και να σώσει την ακοή του. Είμαστε αφοσιωμένοι στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας προς όλους όσους μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια και είμαστε ευτυχείς που ο Axl Rose έχει την καλοσύνη να προσφέρει την υποστήριξή του και να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε αυτή τη δέσμευση».
from:www.e-radio.gr