Translate

Monday, May 11, 2015

Musicland Fest powered by Dreamland vs Dreamland!!!


Φεστιβάλ χωρίς αρχή και τέλος.
Πέρσι εγινε μια αρκετά καλή αρχή με ένα καλό φεστιβάλ  (Dreamland) μέσα στον Ιούλιο με αρκετά καλούς djs στο main stage.
Φέτος για κάποιο λόγο και εντελώς ξαφνικά βλέπουμε ότι θα γίνουν 2 φεστιβάλ στις ίδιες ημερομηνίες σε απόσταση μερικών km μεταξύ τους.

Ο λόγος ύπαρξης 2 event τόσο κοντά και στις ίδιες μέρες δεν έχει καμία λογική, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα το κρίνει.
Έχουμε λοιπόν 23-26 Ιουλίου 
Dreamland
και το
Musicland Fest powered by Dreamland.
Ναι το ξέρω το έχασες λίγο αλλά μην δίνεις σημασία το θέμα είναι η dance μουσική και όχι τα ονόματα των φεστιβάλ.
Κρατώντας απόσταση σαν απλός λάτρεις της μουσικής και μη έχοντας κανένα άλλο κριτήριο παρά μόνο τα γούστα μου στην μουσική, και με τα δεδομένα από τα line-up μέχρι τώρα αυτό το καλοκαίρι έχεις τις ακόλουθες επιλογές:


MUSICLAND

Μέσα στο 4ήμερο θα έχεις και την ευκαιρία να δεις έναν θρύλο της HOUSE βλέπε DAVID MORALES, και ενα δυνατό brand name όπως ο Laidback Luke.

Με ενα line-up που έχει μια ομάδα από τους πιο καλούς έλληνες djs (George Siras ,Papadeas ,Chris IDH ,Agent Greg ,Freespirit, MsLefki G-PalValeron, Nikko Sunset, Mikele, George Seragos κ.α) με τους MIKRO σε live δεν σου αφήνει και πολλές δεύτερες σκέψεις.
Plus και όλα τα άλλα ημερήσια stage με μικρότερα ονόματα, που μεταξύ μας εκεί συνήθως ακούς και τις πιο καλές μουσικές. Εδώ το value for money είναι υπέρ σου, δύσκολο με τόσα λίγα euro να μπορείς να βρείς τόσα πολλά ονόματα και επιλογές.

Και στο Dreamland ξεκινούν να παρουσιάζουν το δικό τους line-up με  Angel Stoxx,  Bang La Decks, Cayetano, House Twins, Leon Segka, Manolaco, Mikee, PAPNIK, Planet Of Sound (DJ set), Roni Iron, STFU Parties, 12 Tones, Christos Fourkis  
Το DREAMLAND Festival πραγματοποιείται στην Αρχαία Ολυμπία, στις εγκαταστάσεις εναλλακτικού τουρισμού Olympia Land, σε ένα πανέμορφο τοπίο στις όχθες του ποταμού Αλφείου.
Παράλληλα με το μουσικό τμήμα του φεστιβάλ, θα λάβουν χώρα διαδραστικά εργαστήρια για την οικολογία, την τέχνη και τη φιλοσοφία, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες στον Αλφειό ποταμό (καγιάκ, rafting, hydrospeed, κτλ). 
Τα στραβά τώρα:
Musicland: ακόμα δεν έχει δώσει την ακριβή τοποθεσία, μπέρδεμα στην προπώληση εισιτηρίων.
Dreamland:
Έχοντας χάσει σχεδόν όλο το line-up που είχε πριν σπάσουν τα φεστιβάλ  παίζει με το χρόνο για το εάν θα καταφέρει να κάνει ένα που να είναι αντάξιο της περσινής χρονιάς. Και εδώ μπέρδεμα στα εισιτήρια.

4 μέρες διασκέδαση από τη μια πλευρά ,αλλά και οργανωτικής τρέλας από την άλλη.

Φυσικά υπάρχει και λύση να πηγαίνεις απο φεστιβάλ σε φεστιβάλ ανάλογα με τον dj που θέλεις μιας και όπως σου είπα τα 2 event θα είναι σε μικρή χιλιομετρική απόσταση.

Όταν θα δούμε να ολοκληρώνουν το line-up θα τα πούμε εκτενέστερα.