Translate

Thursday, February 26, 2015

«Είμαι ιδιοφυΐα»

Noel-Gallagher


Παιδιά, ξαναμίλησε!

 
Πάνω που λέγαμε ότι χάθηκε αυτό το αγόρι και ότι έχει καιρό να κράξει κανέναν συνάδελφο ο Noel Gallagher επέστρεψε δριμύτερος για να αποδείξει ότι όταν πρόκειται για κακίες δεν μας απογοητεύει ποτέ. 
 
Κι αν αναρωτιέστε με ποιον τα έχει βάλει αυτή τη φορά το πρώην μέλος των Oasis δεν έχετε παρά να ανακαλέσετε την πρόσφατη απονομή των Grammy και την αντίδραση του Kanye West όταν το βραβείο για τον Καλύτερο Δίσκο της Χρονιάς δόθηκε στον Beck. 
 
Όπως ήταν αναμενόμενο λοιπόν ο Gallagher δεν θα μπορούσε να μην έχει άποψη (και) πάνω στο συγκεκριμένο περιστατικό, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος του Beck και χλευάζοντας την Beyonce και τα... πλούσια σωματικά της χαρίσματα. 
 
Ο Noel συμβούλεψε μέσω της συνέντευξης του τον Kanye να αγοράσει ένα λεξικό ώστε να μάθει την σημασία της λέξης «καλλιτέχνης» και στη συνέχεια «να σκεφτεί, αν του θυμίζει με οποιονδήποτε τρόπο, την Beyonce. Αν το να κουνάς τον πισινό σου για λεφτά θεωρείται τέχνη, τότε η Beyonce είναι κορυφαία. Μπορώ επίσης να τονίσω πως ο Beck παίζει μπάντζο. Το μπάντζο! Αυτό και μόνο τον κάνει ιδιοφυϊα».
 
Σε ερώτηση τι είναι αυτό που κάνει ιδιοφυϊα όποιον παίζει το μπάντζο, ο Noel απάντησε: «Καμιά φορά παίζω και εγώ. Και είμαι ιδιοφυϊα. Άρα είναι και αυτός. Τόσο απλό».
 
Aν ήταν Έλληνας μπορεί να συμπλήρωνε και: «τι δεν καταλαβαίνεις;»... 
from:www.avopolis.gr