Translate

Tuesday, December 2, 2014

H Madonna γuμνή, αποκαλύπτει: Εχω δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά (pics)

Έχει την πρόκληση στο αίμα της. Άλλωστε, η Μadonna έχτισε την καριέρα της πάνω στην ικανότητά της να προκαλεί, με τραγούδια, φωτογραφήσεις, δηλώσεις ή συναυλίες. Κάτι που ακόμη και στα 56 της δεν έχει ξεχάσει να το κάνει, όπως μόνο εκείνη ξέρει.
Όπως έκανε και στη συνέντευξή της για το περιοδικό Interview, όπου όχι μόνο δεν δίστασε να ποζάρει γuμνόστηθη, αλλά παραδέχθηκε ότι έχει δοκιμάσει όλα τα είδη των ναρκωτικών στη ζωή της.
Η ιέρεια της ποπ πήρε σeξι πόζες μπροστά στον φακό των Marcus Piggott και Mert Alas, φορώντας εσώρουχα και προκλητικά ρούχα του Alexander McQueen, αποκαλύπτοντας το εξαιρετικά γuμνασμένο σώμα της.

Στη συνέντευξη η Madonna μίλησε γι' αυτούς που παίρνουν ναρκωτικά για να έρθουν κοντά στον Θεό ή σε ένα υψηλότερο επίπεδο συνειδητοποίησης. «Είναι όμως ένας σύντομος κύκλος. Αυτή είναι η ψευδαίσθηση των ναρκωτικών, που στο τέλος θα σε σκοτώσουν», είπε, αλλά αμέσως παραδέχθηκε ότι έχει δοκιμάσει όλα τα ναρκωτικά από μία φορά στη ζωή της. «Όμως μόλις φτιαχνόμουν, έπινα τόνους νερό, για να το βγάλω από το σύστημά μου. Είχα την εμμονή να το αποβάλω», προσέθεσε.Δεν είναι η πρώτη φορά που η Madonna αποκαλύπτει το γuμνό κορμί της. Άλλωστε, πρόκειται για τη γυναίκα που στα 18 της (το 1976) πόζαρε γuμνή για τον Herman Kulkens, σε μία φωτογράφηση που προκάλεσε δικαστική διαμάχη το 1985 ανάμεσα στο Penthouse και το Playboy, καθώς και τα δύο περιοδικά προσπάθησαν να δημοσιεύσουν το υλικό. Ακολούθησαν τρεις ανάλογες φωτογραφήσεις της από το 1978 έως το 1980 και βέβαια υπήρχε το «Seχ», το φωτογραφικό λεύκωμα στο οποίο ήταν απόλυτα αποκαλυπτική και κυκλοφόρησε με το άλμπουμ της «Eroticα», το 1992.Η Madonna ρωτήθηκε στη συνέντευξη και για το ποιο είναι το πιο σημαντικό επάγγελμα στον κόσμο κατά την άποψή της και η απάντησή της ξάφνιασε: «Η ποpνεία, βέβαια!», αποκρίθηκε.







from:www.e-radio.gr